EGEN SERIE: I serien «Alle elsker David» får man et innblikk av hverdagen til David Eriksen og Hedvig Glestad. Foto: God kveld Norge.
EGEN SERIE: I serien «Alle elsker David» får man et innblikk av hverdagen til David Eriksen og Hedvig Glestad. Foto: God kveld Norge.

Brudd mellom David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad

GOD KVELD NORGE (TV 2): Etter en uke med rykter om brudd, bekrefter nå TV-profilene at de har gått fra hverandre.

Det er slutt mellom kjendismanager David Eriksen (54) og influenser Hedvig Sophie Glestad (30). Det bekrefter det tidligere paret i sine sosiale medier.

Eriksen og 24 år yngre Glestad har vært sammen siden 2018. Deres samboerskap har blitt dokumentert gjennom to sesonger av TV-serien «Alle elsker David».

På Instagram skriver Eriksen at de har flyttet fra hverandre, og at Glestad vil fortsette å jobbe som profil i hans managerselskap Eccentric People.

Fortsetter som kollegaer

– Det gjør vondt for oss og familiene våre, men det er det riktige valget vi har tatt.... Det er kun kjærlighet mellom oss, og vi respekterer hverandre som tidligere kjærester, kollegaer og som gode venner, skriver Eriksen.

Den siste uken har det versert rykter om brudd. Glestad skriver på Instagram at de har brukt tiden på å finne ut av ting før de var klar for å dele, og beskriver bruddet som trist og vondt:

– David vil alltid ha en liten del av hjertet mitt, sammen med den nydelige familien hans som jeg er blitt så glad i, skriver Glestad.

Flyttet sammen etter vannskade

Eriksen har tidligere sagt til God kveld Norge at han og Glestad hadde kjent hverandre i omtrent to måneder, da de flyttet sammen.

– Hun fikk en vannskade i sin leilighet, så da spurte jeg bare om hun ville ta med bagen sin hit og være her imens, og det var nok det siste hun så av den leiligheten sin, sa Eriksen i mars.

I realityserien «Alle elsker David» følger man hverdagen til Eriksen, der man får et innblikk i forholdet mellom han og Glestad. Da paret gjestet God kveld Norge i mars 2021 åpnet Glestad opp om hvordan det var å delta i serien.

– Det er veldig rart. Vi var veldig stresset i starten, men så blir man jo litt vant til det. Men det har vært noen søvnløse kvelder, det kan jeg innrømme. Men veldig gøy, sa 30-åringen under intervjuet.

Se hele intervjuet i videoen under

I samme intervju blir det også tatt opp hvorvidt paret skal ha barn, noe som er en gjennomgående tematikk i realityserien til Eriksen. Glestad fortalte da i 2021 at hun ikke hadde lyst på barn da, men om lenge.

– Vi har jo litt tidspress på oss, sa hun etterfulgt med at klokken til Eriksen tikker.

God kveld Norge har foreløpig ikke lykkes i å få en kommentar fra David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad.