BRUDD: Florence Welch brakk foten under en konsert. Foto: TOLGA AKMEN
BRUDD: Florence Welch brakk foten under en konsert. Foto: TOLGA AKMEN

Brakk foten under konsert

GOD KVELD NORGE (TV 2): Vokalist i Florence and the Machine, Florence Welch, brakk foten under en konsert. 36-åringen må nå avlyse resten av turneen.

– Jeg er lei meg for å si dette, men røntgenbildet viser visst at jeg danset på en brukket fot i går kveld.

Det skriver vokalisten i Florence and the Machine, Florence Welch (36), på Twitter. I tillegg til teksten, deler hun et bilde av den blodfylte scenen hun sto på.

Hun skal ha skadet foten under en konsert i England, men det er foreløpig ukjent hvordan.

En tilskuer har fanget sceneteknikere som måtte hoppe inn og tørke blod mellom to akter, på film. Welch gikk ut på scenen igjen uten å virke skadet, men det har vist seg å ikke være så lurt.

– Jeg har vondt, og enhver danser vet at det ikke er en god idé å danse på en skade. Og jeg har fått beskjed om at jeg ikke kan opptre hvis jeg vil forhindre ytterligere skade, skriver hun på videre.

36-åringen må nå derfor avlyse resten av turneen, Dance Fever.

– Jeg er knust siden Dance Fever har vært det beste showet vi noen gang har satt opp. Hjertet mitt verker. Jeg gleder meg til å være tilbake på beina og tilbake i armene deres.

Florence and the Machine er blant annet kjent for sangene «You've Got The Love», «Spectrum» og «Dog Days Are Over».

Denne uken ble bandets sang «King» fra deres siste album, Dance Fever, nominert til beste alternative musikkopptreden ved Grammy Awards 2023.