BLE HYLLET: Sean Penn fikk Oscar for sin rolle som den homofile politikeren, Harvey Milk i «Milk», men «glemte» å takke kona.  (Foto: MARK RALSTON, © J/tc)
BLE HYLLET: Sean Penn fikk Oscar for sin rolle som den homofile politikeren, Harvey Milk i «Milk», men «glemte» å takke kona. (Foto: MARK RALSTON, © J/tc)

Ber homohatere holde kjeft

Oscar-vinner Sean Penn med klar beskjed til folk som har fordommer mot homofile.

Sean Penn gikk til topps i klassen for beste mannlige hovedrolle under Oscar-utdelingen søndag. Penn vant prisen for hovedrollen i filmen «Milk», der han spiller en homofil politiker.

Les også: - Han er min bror

Les også: Her er alle Oscar-vinnerne

Men nå forteller Penn at han fikk ødelagt noe av Oscar-gleden av folk som åpenbart har problemer med homofile. Han ble møtt av en gjeng demonstranter utenfor Kodak Theatre i Los Angeles søndag, og forteller at hans første reaksjon var sinne.

Han sier: - Det er en slik arkaisk, barnslig og feig innstilling som gjør at de begynner å se ut som klovner uten sminke, sier han ifølge filmnettstedet IMDb - som siterer byrået Wenn.

Penn legger til: - Det er lett å bli sint, men jeg blir også trist. Det er på tide å få dem til å holde kjeft på grunn av skaden de påfører andre.

Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun hadde Penn også en fin liten melding til ekskjæresten Madonna, som møtte opp til Oscar-etterfesten med sin 22 år gamle modellflamme ved sin side. - Jaså, en ny unge allerede, skal Oscar-vinneren ha møtt gratulasjonsmeldingene fra Madonna med - dersom vi skal tro avisen. (©NTB)

Les flere kjendisnyheter på «God kveld Norge»:

- Gud, så modig han er |Eks-kjæresten taus om homo-sjokket | - Jeg er homo | Sjokk og vantro blant damene |- Skummelt å leve som homofil

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2