Anastacia liker ikke musikk

Sangerinnen Anastacia mener musikkarrieren er det vanskeligste hun har gjort i hele sitt liv, og avslører at hun egentlig ikke er noe glad i musikk.

Anastacia
Anastacia

Ifølge Bangshowbiz.com har Anastacia, som kanskje er best kjent for sine fargerike briller og sangen «I'm Outta Love», ikke noe særlig til overs for å være et kjent fjes. I 2003 fikk hun brystkreft, men heller ikke det topper hennes liste over tøffe ting hun har vært igjennom.

– K-ordet er det vanskeligste jeg har vært borti. Og jeg snakker ikke om kreft, men karriere. Det kan være utrolig vanskelig å være kjendis, og for meg er det ikke noen elsk/hat-greie. Jeg har aldri likt det, sier hun.

Og hun advarer andre mot å la kjendiseriet gå dem til hodet. – Det er tøft. Så jeg pleier å si «ikke la berømmelsen ta over livet ditt».

Ikke noe til overs for musikk

Og selv om hun har sluppet intet mindre enn fire album, kan hun avsløre at hun ikke har noe særlig til overs for musikk heller.

–Det kan høres utrolig ut, men jeg liker egentlig ikke musikk. Det har aldri gjort noe for meg. For å være ærlig, så synes jeg det er irriterende, sier hun og understreker at hun foretrekker stillhet framfor musikk.

– Å høre på musikk gjør meg ikke avslappet, og det er vanskelig å konsentrere seg når det står musikk på. Jeg har aldri kjøpt en plate i hele mitt liv. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2