Fotballag satser på kjendiseiere

De tennisspillende søstrene Serena og Venus Williams kjøper seg inn i et amerikansk fotballag.

Nå kan de kalle seg deleiere i Miami Dolphins. Søstrene skal ifølge People være de første kvinnelige afrikanskamerikanere som finnes på eiersiden av et National Football League-lag – og blant de ytterst få afrikanskamerikanere med en slik eierandel totalt.

Med på eiersiden i Miami Dolphins finnes allerede kjendisektepar som Marc Anthony og Jennifer Lopez, med bakgrunn fra Puerto Rico og som kom med i juli, og Gloria og Emilio Estefan, som er født på Cuba, og som kom med i juni.

Anthony, Lopez og Estefan skal også stille opp og underholde når Miami Dolphins spiller, mens rapperen T-Pain er blitt bedt om å oppdatere lagets kampsang. Popstjernen Fergie, som ofte besøker Miama og er fan av Dolphins, vil også opptre på kampene.

– Vi vil gjøre fanbasen vår bredere. Å ha disse høyprofilerte kjendisene som deleiere vil hjelpe oss til å få flere folk på kampene, og skape begeistring. Det skader ikke at de alle elsker fotball! sier Mike Dee, ny sjef for Miami Dolphins, som videre sier at han mål er å styrke det etniske mangfoldet som gjør Miami til en smeltedigel. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2