Forbanna på romanserykter: – Dette var siste dråpen

Den siste måneden har det sirkulert romanserykter mellom Love Island-UK programleder Maya Jama og skuespilleren Leonardo DiCaprio. Nå tar programlederen bladet fra munnen.

 Foto: Doug Peters
 Foto: ROBYN BECK

Maya Jama (28) har vært et hett navn i britisk presse den siste tiden. Tidligere i vinter var hun programleder for den niende sesongen av Love Island UK, etter hun tok over for Laura Withmore (37).

Ettersom Love Island er et program om å finne den store kjærligheten, har kjærlighetslivet til den single 28-åringen blitt satt under lupen.

Jama har blant annet vært sammen med den britiske rapperen Stormzy (29) i fire år, før de gikk hvert til sitt i 2019.

Før innspillingen av det populære datingprogrammet startet, avslørte også programlederen at hun var «veldig singel».

SINGEL: I januar bekreftet Jama at hun var singel. Foto: Doug Peters/Pa Photos
SINGEL: I januar bekreftet Jama at hun var singel. Foto: Doug Peters/Pa Photos

Tidligere denne måneden ble det derimot hevdet av britisk presse at Jama datet Hollywood-skuspilleren Leonardo DiCaprio (48). Ryktene om en mulig romanse oppsto etter at de ble observert på sammen utesteder ved forskjellige anledninger.

Så da Jama tidligere denne uken la ut en Instagram-historie med et halskjede som det sto «Leo» på, tok igjen ryktene fyr.

Det satt ikke programlederen pris på, og valgte derfor å kommentere ryktene på hennes egen Twitter-konto:

28-åringen, som for tiden er på ferie, skrev at hun hadde forsøkt å ignorere ryktene:

«Jeg har vært på ferie og forsøkt å fokusere på meg selv, og sa jeg ikke skulle gi oppmerksomhet eller svare på disse dumme ryktene, men nå må dere gi dere, dette er stjernetegnet mitt. Vi dater ikke. Gå videre, er dere grei».

Jama, som er født 14. august, har stjernetegnet «løven», som på engelsk er «leo» - forkortelsen til DiCaprio sitt fornavn.

En av følgerne til Jama svarte deretter at det var «tullete av henne å svare på ryktene», ettersom artikkelen hun viste til kun hadde fem likes på Twitter.

Men Jama gjorde det klart at hun nå var lei:

«De har skrevet om dette i en uke nå. Dette var den siste dråpen».

DiCaprio, som ble singel i fjor sommer etter bruddet med skuespilleren Camilla Monroe (25), har ikke personlig kommentert romanseryktene mellom han selv og Jama.

DiCaprio er ikke kjent for å være åpen om eget privatliv, og pleier derfor sjeldent å svare på spørsmål rundt kjærlighetslivet hans.

FORTSATT SINGEL: Leonardo DiCaprio skal angivelig fortsatt være singel siden bruddet fra i fjor sommer, til tross for flere romanserykter. Foto: Eric Gaillard/Reuters
FORTSATT SINGEL: Leonardo DiCaprio skal angivelig fortsatt være singel siden bruddet fra i fjor sommer, til tross for flere romanserykter. Foto: Eric Gaillard/Reuters

Dette er heller ikke det første ryktet som har oppstått rundt kjærlighetslivet etter skuespilleren ble singel i fjor.

I fjor høst hevdet medier verden over at DiCaprio angivelig datet supermodellen Gigi Hadid. Heller ikke dette ryktet har superstjernen kommentert.