Elton får hard kamp

Elton Johns drømmer om å adoptere lille ukrainske Lev, som han møtte på et barnehjem i landet, kan bli vanskelige å sette ut i livet.

Ifølge The Sun er det forbudt i Ukraina for homofile par å adoptere. Elton (62) er som kjent gift med David Furnish (46). Begge to er dessuten for gamle, siden landets adopsjonslover setter en øvre grense på 45 år.

Den eneste redningen kan ifølge avisen være at presidenten i Ukraina gjør et unntak. Men da må i så fall Elton John og partneren adoptere 14 måneder gamle Levs bror også. Han er også på barnehjemmet, og ukrainsk lov fastslår at søsken skal adopteres bort sammen.

Elton John innrømmer at han ikke har satt seg inn i hvordan en adopsjon ville foregå, men at lille Lev «stjal hjertet hans» da de møttes under en konsert Elton holdt på barnehjemmet.

Partneren David Furnish har lenge ønsket å adoptere, men Elton John har sagt nei på grunn av at han reiser så mye. Nå har han forandret mening, blant annet fordi en venn av ham, keyboardisten Guy Babylon, døde brått i forrige uke – bare 52 år gammel.

– Hva er bedre enn muligheten til å erstatte noen jeg mistet med en annen som jeg kan gi en fremtid? sa Elton, selv gudfar til ti barn – deriblant sønnene til Beckham-paret. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2