Duffy ødela BRIT Awards-kjolen

Duffy ødela kjolen hun hadde tenkt å bruke på BRIT Awards.

Den walisiske sangeren, som er nominert i fire kategorier, inkludert beste britiske single og beste kvinnelige soloartist, ble skrekkslagen da hun ved et uhell fikk en rift i den glamorøse kjolen.

– Det var et mareritt. Jeg trodde jeg hadde fått orden på kjolen, men den revnet da jeg prøvde å smyge meg inn i den. Nei da, bare fleiper, den revnet da den hengte seg opp i glidelåsen på bagen min, så nå er jeg tilbake til start, sier hun.

Men de 24 år gamle blondinen vil verken kaste bort tid eller penger på å finne en annen kjole.

– Jeg er egentlig ikke så bekymret. Jeg liker det sånn, å gå med hva det måtte være som ser bra ut den dagen. Jeg kommer til å gå med noe jeg allerede har. Kanskje noe jeg har fått i en gavepose, sier hun til BBC Radio one.

Duffy, som også er nominert for beste britiske nye artist og beste britiske album, kan også fortelle at hun vil fremføre en spesiell sang under den prestisjefulle prisutdelingen.

– Det kommer til å bli litt av et innslag. Det er et veldig spesielt arrangement og jeg har tatt meg god tid til å forberede det. Det er en solopptreden, en annen innspilling av noe du vil dra kjensel på. Jeg kan ikke fortelle mer enn det, men det kommer til å bli veldig spesielt, legger hun til.

2009 BRIT Awards finner sted 18. februar på Earls Court i London. (©NTB)

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2