Dette er sjefene som er med i «Undercover Boss Norge». Fra øverst til venstre: Konserndirektør i Fjord1 Leif Johan Øverland, Salgs  og markedsdirektør i Star Tour Ingvild Elise Larner, Administrerende direktør i Coop Norge Ola Henrik Strand, Direktør for IT og forretningsutvikling i Norwegian Hans Petter Aanby, Formatdirektør i Rimi og ICA Norge Thor Linge. Fra nederst til venstre:  Divisjonsdirektør fabrikasjon/inspeksjon i IKM gruppen Kåre Hansen, Finansdirektør i Hansa Espen Strømme, Administrerende direktør i Reitan Johannes Sangnes, Rådmann i Sarpsborg Unni Skaar, Administrerende direktør i Statoil Norge Dag Roger Rinde. (Foto: Presse)
Dette er sjefene som er med i «Undercover Boss Norge». Fra øverst til venstre: Konserndirektør i Fjord1 Leif Johan Øverland, Salgs og markedsdirektør i Star Tour Ingvild Elise Larner, Administrerende direktør i Coop Norge Ola Henrik Strand, Direktør for IT og forretningsutvikling i Norwegian Hans Petter Aanby, Formatdirektør i Rimi og ICA Norge Thor Linge. Fra nederst til venstre: Divisjonsdirektør fabrikasjon/inspeksjon i IKM gruppen Kåre Hansen, Finansdirektør i Hansa Espen Strømme, Administrerende direktør i Reitan Johannes Sangnes, Rådmann i Sarpsborg Unni Skaar, Administrerende direktør i Statoil Norge Dag Roger Rinde. (Foto: Presse)

Disse norske sjefene går undercover

Rimi-sjefen måtte trå til og vaske gulvet da han gikk undercover i bedriften. Se hvilke andre ledere som lurer sine ansatte i «Undercover Boss Norge».

Det er ikke hver dag man opplever at sjefene i store bedrifter får tilsnakk av de øvrige ansatte. Men i «Undercover Boss Norge», som har premiere 8. mars på TV 2, er det akkurat det som skjer. Her skal nemlig sjefene i ti av Norges største bedrifter gå undercover (se faktaboks nederst) for å se hvordan de ansatte egentlig jobber. Sjefene får makeover, og alibiet er at de er med i et program om hvordan det er å søke jobb.

Mer innhold fra TV 2