Denise vil mer på TV

Denise Richards gir seg ikke, og prøver seg nok en gang på fjernsynsreality. Nå er det amerikanske «Skal vi danse?» Charlie Sheens ekskone gir seg i kast med.

I realityen «It’s Complicated», som ble sendt i 2008 i USA, var det sitt eget liv og virke hun bød på – inklusive det å være alenemor for de to småjentene Sam (4) og Lola (3).

Nå er det «Dancing With The Stars» som står på programmet, for kameraglade Denise. Hun begynner å trene fra neste uke, og Richards sier hun er klar til å stå på. Sendestart er 9. mars.

– Min største skrekk er at jeg skal glemme alt rett før jeg går på live. Alt jeg håper på, er at jeg ikke vil gjøre jentene mine flaue. De får være oppe litt lenger når programmet sendes. Det er popcornkveld i huset vårt, forteller Richards til People.

Hun hevder at hun er «fleksibel og koordinert» fysisk, men likevel ute på dypt vann: Hun har nemlig aldri danset før.

– Aldri! bedyrer Denise Richards.

Nå skal hun svinge seg med sin profesjonelle dansepartner Maksim Chmerkkovskiy. Han har vært med i flere tidligere sesonger av danserealityen, og har blant annet vært partneren til Laila Ali, Muhammed Alis datter, som kom på 3. plass våren 2007. Samme høst danset han og Mel B seg inn til en 2. plass. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2