Den modne modellen Heidi Klum

Heidi Klum ønsker fortsatt å være modell når hun er 80 og «går med krykker».

Den 35 år gamle skjønnheten – som har tre barn med sin mann, sangeren Seal – har ingen planer om å slutte og gå ned catwalken.

– Jeg kommer til å være 80 med krykker på Victoria’s Secret sitt moteshow å hinke nedover gangveien, og grynte til barnebarna mine om å hjelpe meg ned!

Den tyskfødte modellen – som er den nye frontfiguren for Victoria’s Secret Perfect One BH, kan også avsløre at hun tidligere har gjort mange gale motevalg, men føler seg mer sexy enn noensinne.

– Jeg har gjort ting som å gå med en sexy kjole med bestemorstruser eller mamelukker under med trange olabukser i stedet for en G-streng. Så jeg har lært at det å føle seg sexy er son en løk – det er lagene det dreier seg om, ikke lukta! sier hun til Fox News.

Heidi Klum innrømmer at det å bli mor har det gjort det vanskeligere for henne å holde seg i form og hun må holde seg til en fornuftig diett og driver med et treningsprogram.

– Den eneste fordelen med å ha fått barn, er at jeg har et større smil om munnen. Men når det gjelder kroppen min, så var det absolutt noen bakdeler. Jeg må virkelig spise sunnere og trene mer nå.

Heidi har den fire år gamle datteren Leni fra et tidligere forhold. Hun har også to sønner med Seal – tre år gamle Henry og Johan Riley på to år. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2