Daniel Radcliffe vil finne seg en kvinne

Harry Potter-skuespilleren Daniel Radcliffe (20) sier nå fra hva han ser etter hos en partner.

Han er ikke interessert i jenter som er yngre enn ham fordi de krever mer oppmerksomhet.

– Jenter på min egen alder er egentlig ikke aktuelle. Jeg synes, sånn generelt, at de må bli underholdt mer enn eldre kvinner. Så de fleste jentene jeg har hatt et seriøst forhold til, har vært i 20-årene, sier han.

Daniel, som blir 21 år neste måned, sier han føler seg som «en gammel mann» og viser allerede tegn til aldring.

– Jeg har lagt merke til at jeg lager lyder når jeg setter meg og reiser meg. Det jeg prøver å si er at jeg veldig dårlige knær – jeg nektet å gå med knebeskyttere mange ganger da jeg gjorde stuntscener, jeg bare slo dem opp litt. Jeg er en gammel mann i en ung manns kropp.

Til tross for at han er god for noe sånt som 50 millioner dollar, hevder den britiske stjernen at det beste med å ha mye penger er friheten det gir til karrieren hans.

– Jeg synes det er utrolig. Jeg har vært veldig, veldig heldig. Men jeg har ikke tenkt å bruke pengene på flotte biler eller spesielle utskeielser. Slik jeg ser det innebærer dette at jeg får det samme som George Clooney har. Han setter i gang med storproduksjoner som «Ocean’s Eleven», tjener mye penger på det, og så gjør han andre ting som ikke er så innbringende, sier han til magasinet Parade.

– Det betyr at jeg kan slappe av, og jeg tror det er det beste jeg kan gjøre. Penger vil aldri bli det viktigste for meg, legger han til. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2