Cowell lar mamma innrede huset

Talentshowdommeren Simon Cowell er nådeløs og sjefete på TV-skjermen, men hjemme lar han mamma få innrede sitt nye hus.

I fire år har Cowells nye og staselige hus høyt oppe i Hollywood Hills vært under oppføring. Han kjøpte tomten for over 80 millioner kroner, rev eksisterende bygninger, og lot drømmehuset sitt bygge.

Nå begynner det å stå ferdig – og fordi sønnen er så opptatt med å være dommer i tre forskjellige talentshow, fra «American Idol» til «X Factor» og «Britain’s Got Talent», så er det mamma Julie (81) som styrer med interiøret.

Hun har allerede flyttet inn, skriver Daily Mail, som også kan opplyse at Simon Cowell vil følge etter allerede denne måneden. Cowell har også et annet hus under bygging på Barbados, en prakteiendom hjemme i London-bydelen Holland Park, et feriehus i Malaga i Spania, og han har også kjøpt seg inn på den fasjonable Palm Jumeirah-øya i Dubai.

Men bortsett fra mamma, så har han for tiden ingen å dele det med: Gamlekjæresten Terri Seymour, som han var sammen med i seks år, dumpet ham i fjor fordi han nektet å gifte seg og slå seg til ro og få barn. Samtidig verserer det stadig nye homserykter om Simon Cowell. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2