Colin Farrell forlover for sin bror

Skuespilleren Colin Farrell skal snart gå til alteret – som forlover for sin homofile bror.

Hans bror Eamon Farrell, som skal gifte seg med sin partner Steven Mannion i Europa i sommer, har sagt at Colin kan komme til å få nøkkelrollen under seremonien.

Farrell, som vil delta i bryllupet sammen med familien og venner, vil trolig få følge opp kirkegulvet av sine to søstre som skal være brudepiker, skriver den britiske avisa Daily Mail. Dette blir den første homofile vielsen i hans irske familien, men koreografen Eamon har sagt at han er mindre fornøyd med at han ikke kan gifte seg i sitt hjemland.

– Vi må gifte oss i utlandet. Det er helt forferdelig. Vi må gjøre det et sted der det er lovlig, noe som begrenser det til rundt fem land, sa han da han dukket opp på sin partners kunstutstilling i Oriel-galleriet i Dublin. Men noen bilder fra vielsen i ukeblader blir det ikke.

– Vi kommer absolutt ikke til å inngå noen avtale med et magasin. Er du vill? Herregud, det ville tatt livet av meg. Colin er berømt, det er ikke jeg.

Colin Farrell har ikke vært i rampelyset på en stund, men viste seg i forrige uke i Los Angeles med en ukjent blondine. Han ble observert da han prøvde å komme seg usett ut av restauranten Koi, men ble sett da han kjørte ut av VIP-parkeringsplassen med sitt følge. (©NTB)

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2