Clooneys adopsjonstilbud

Spøkefuglen George Clooney har tilbudt seg å adoptere ett av barna til sin venn Brad Pitt.

Skuespilleren, som selv ikke har noen barn, hevder at han skylder sin «Ocean’s 11»-motspiller en tjeneste og er villig til å hjelpe ham med ett av hans seks barn.

– Jeg har tenkt å adoptere. Jeg skal adoptere en av ungene til Brad Pitt. Det skylder jeg ham, sier Clooney spøkefullt til nettstedet Bang Showbiz.

Clooney har tidligere sagt at han ikke har noen planer om å bli far, men vil tilbringe tid med Brad, hans samboer Angelina Jolie og deres store ungeflokk når han føler seg ensom.

– Selv bare et barn som løper rundt villaen min får meg til å føle meg nervøs, så jeg er absolutt ikke noen kandidat til årets far. Om jeg trenger å omgi meg med barn og føler for å ha en stor utvidet familie, kan jeg alltids ringe Brad og Angelina og spørre dem om å komme til meg, bare for å minne meg selv om hvorfor jeg er så lykkelig, sier han.

George Clooney har også avslørt at han ble så tett knyttet til sin motspiller Jason Schwartzman i filmen «Fantastic Mr. Fox» at han føler seg som en far for ham.

Da han ble spurt om det hadde gjort ham mismodig å gi stemme til en animert familiefilm svarte han slik:

– Mismodig? Det er et ord amerikanere ikke skjønner. Bare det å ha Jason ved min side var som å ha en sønn. Og han har forresten akkurat giftet seg, så det blir sart som å føle seg som en bestefar!, sier Clooney.

Den 48 år gamle skuespilleren har for tiden følge med den italienske TV-kommentatoren Elisabetta Canalis. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2