Charlize Theron forstår sexavhengighet

Charlize Theron kjenner mange som er avhengig av sex.

Skuespilleren forstår smerten og forvirringen som omgir dem som er opphengt i sex, og hvordan det river familiene deres i stykker.

– Jeg har faktisk personlig møtt mange foreldre som har mistet sine barn på grunn av sexavhengighet, og de har en tendens til å gå fra hverandre.

– Det er ikke det at en av dem er bevisst utro. Det handler egentlig om en situasjon som ikke har med sex å gjøre. Når du er avhengig av sex, så skjer det ting med kroppen og hjernen din som forandrer deg kjemisk. Det er som å ta et skudd med heroin eller en drink, sier hun.

Charlize benekter at hun noen gang har lidd av denne avhengighet selv, men innrømmer at faren hennes kjempet med forskjellige laster da hun vokste opp.

– Jeg har aldri vært avhengig av noe som helst, men jeg har møtt folk som er det og har vært borti det. Jeg vokste opp i et hjem med avhengighet. Jeg forstår den sorgen og smerten som skyldes at noen må takle skylden av å ønske å være helt blottet for følelser, sier hun til nettstedet Parade.com. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2