Bruker google for å huske

Paris Hilton synes det er greiere å google seg selv for å finne ut hva hun har drevet med, enn å føre en avtalebok.

Å ha avtalene sine på mobilen er heller ikke noe alternativ, for hun mister telefonen hele tiden. Dette avsløres i rettsdokumenter, som ifølge The Sun er aldeles rasende festlig lesning for den som er interessert i Paris Hiltons gjøren og laden.

Hotellarvingen saksøkes nemlig av filmteamet bak «Pledge This!» fra 2006, der Hilton medvirket og dessuten hadde et medprodusentansvar for. Hun beskyldes for ikke å ha promotert filmen tilstrekkelig, og filmskaperne ønsker nå nærmere 50 millioner kroner i skadeserstatning fra Hilton – som for øvrig skrapte sammen en inntekt på 145 millioner kroner mellom 2006 og 2007.

Når Paris Hilton prøver å forsvare seg – blant annet på spørsmål om hvorfor hun ikke svarer på telefoner fra produsentene, blir referatene riktig så artige:

Advokaten hennes beskriver Hilton som den «mest travle personen på planeten». Selv avslører hun at hun «aldri har sett en telefonregning i hele mitt liv». Når hun blir spurt hvem som betaler telefonregningene, svarer hun: «Står det ikke? Jeg vet ikke. Jeg antar at det er den som betaler alle regningene mine».

Ikke klarer hun å føre dagbok over sine forretningsavtaler og hvor hun skal vise seg frem. Men hun har sin egen teknikk for å finne ut hvor hun har vært, forklarte hun: «Jeg bare ser meg rundt, skriver inn navnet mitt på Google, og ser». (©NTB)

Mer innhold fra TV 2