Britney Spears åpner spisested

Britney Spears kjøper en restaurant til sin far.

Sangeren vil gjerne se at Jamie Spears – som er medansvarlig for hennes personlige og profesjonelle forretninger etter hennes sammenbrudd i fjor – driver det nye spisestedet når hans oppgave har tatt slutt.

– Britney ville bare gi ham noe nyttig som et tegn på hennes takknemlighet. Etter alle opp- og nedturene vet hun at han alltid vil hennes beste, sier en kilde ifølge den britiske avisa The Mirror.

Britney åpnet restauranten Nyla i New York i 2002, men det gikk ikke så bra. Nå planlegger hun å selge soulfood på det nye stedet i Los Angeles.

Soulfood er populær i sørstatene i USA – Britney kommer fra Kentwood i Louisiana – og inkluderer retter som stekt kylling, spareribs, bønner og søtpoteter.

Tidligere denne måneden ble det kjent at Jamie vil at en dommer skal gjennomgå forretningsavtalen når verdensturneen til Spears slutter i november.

– Jamie kan ikke spørre dommeren om å avslutte avtalen – bare gjennomgå den. Dommeren vil deretter bestemme om Britney skal få igjen kontrollen over livet sitt, sier en kilde.

Jamie tror at Britney – som for tiden har delt omsorg for sine to barn med sin eksmann Kevin Federline, Sean Preston (3) og Jayden James (2) – nå er sterk nok til å ta vare på seg selv. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2