Britney øser ut penger

Britney Spears tjener nok store summer – men pengene flyr ut like raskt.

Popprinsessen som har gjort et sterkt comeback, tjente mer enn 75,6 millioner kroner i fjor, men brukte intet mindre enn 60 millioner kroner i samme tidsrom.

Av rettsdokumenter fra Los Angeles-domstol som Daily Mail har tilgang til, fremgår det at Britney bruker mer på vakthold, sikkerhet og tjenerskap enn hun gjør på sønnene Sean Preston (3) og Jayden James (2) – henholdsvis 4,2 millioner kroner og «bare» 1,2 millioner.

Hun brukte nærmere 20 millioner kroner på hele 17 ulike advokater. Mer enn halvparten av beløpet er brukt av faren Jamie Spears og hans advokater som tar hånd om Britney etter sammenbruddet tidlig i fjor. Blant annet ga de en solid porsjon av advokatmillionene til eksmannen Kevin Federline for å dekke hans utgifter i familieretten.

Britney Spears sies også å bruke anselige summer på å holde seg i form. Dette er ikke spesifisert i rettsdokumentene, men kilder sier hun bruker mer enn 50.000 kroner i måneden på trening.

I juni ankommer «Circus»-turneen til Britney Storbritannia, og der har hun forlangt et rom på det fasjonable Dorchester-hotellet som aldri har vært røyket i, og der det skal være luftfuktere og 100 watts lyspærer – og mulighet for at sikkerhetsvaktene skal kunne sove utenfor døren til suiten hennes. Hun ønsker også oversikt over løperuter i nærliggende Hyde Park og hvor hun kan leie seg en hest – og ri. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2