BRANSJEPAR: Brie Larson og regissør Elijah Allan-Blitz under et motearrangement for ett år siden. Foto: Jordan Strauss /AP
BRANSJEPAR: Brie Larson og regissør Elijah Allan-Blitz under et motearrangement for ett år siden. Foto: Jordan Strauss /AP

Brie Larson bekrefter brudd

GOD KVELD NORGE (TV 2): Skuespilleren sier i et nytt intervju at hun er «åpen for alt».

Den Oscar-vinnende skuespilleren Brie Larson (33) forteller åpenhjertig om sine tanker om aldring og fremtiden til Harpers Bazaar.

Der innrømmer hun at til tross for sine prestasjoner, som inkluderer flere filmer som «Captain Marvel», tviler hun stadig på seg selv.

– Valgene jeg tar må jeg leve med, uavhengig om jeg angrer på de eller ikke. Kunstnerisk har jeg alltid forstått det. Men av en eller annen grunn har det privat vært helt annerledes.

– Jeg kan gå hjem fra jobb og tenke: «jeg aner ikke hva jeg driver med». Jeg blir usikker, tenker at jeg ikke er nok, eller ha problemer med å spørre om hjelp eller stå opp for meg selv i forhold.

I intervjuet virker hun å bekrefte at hun nå er singel, noe flere amerikanske medier har plukket opp, deriblant People.

– Jeg har ikke en jobb i sikte. Jeg har ikke et hjem. Jeg har ikke en partner. Jeg har ikke en plan. Jeg er bare helt åpen, sier Larson til magasinet.

I 2020 ble det offentlig kjent at Larson var i et forhold med regissør Elijah Allan-Blitz (36). De to har jobbet sammen på flere prosjekter, blant annet kortfilmen «Remembering» som kom ut i fjor.

Allan-Blitz og Larson har flere ganger ytret sin begeistring for hverandre i sosiale medier.

Skuespilleren nevnte ikke noe mer om sivilstatusen, men nevnte da hun sist gang var singel og nærmet seg 30 år.

– Jeg hadde de samme normale fryktene som alle andre.

Hun erkjenner at da hun fylte 33 år oktober i fjor, dukket det opp enkelte «eksistensielle» spørsmål.

I intervjuet kommer det frem at skuespilleren ønsker å få barn en dag, men at hun er usikker på når og hvordan det vil skje.

Larson er klar på at prioriteten fremover vil være opplevelser, som å utforske verdens kunstmuseer.

– Jeg har ingenting igjen å gi med mindre jeg går gjennom denne perioden med eventyr.