Ashlee Simpson: – La Jessica være i fred

Ashlee Simpson er sint på sin søsters vegne.

– Jeg synes det er avskyelig å se alle oppslagene om min søsters vekt, skriver TV-stjernen og popartisten Ashlee Simpson (24) på sin hjemmeside.

Etter at Jessica Simpson (28) opptrådte under et arrangement søndag i Pembroke Pines, Florida, har kjendisnettsteder sammenlignet gamle og nye bilder av popstjernen – og kommet fram til at sangeren må ha lagt på seg noen kilo. At sladrepressen henger seg opp i dette, ser ut til å falle lillesøster Simpson tungt for brystet. Hun sier:

– Når startet en kvinnes vekt å være en nyhetssak? En uke etter presidentinnvielsen, med så mye håp i luften for landet vårt, så finner jeg det direkte pinlig og avskyelig mot alle kvinner å lese om en kvinnes vekt og figur.

Hun sier videre: – Kvinner kommer i ulik form og størrelse, og selv om du er kjent, skal du ikke være nødt til å følge andre standarder. Hvordan skal vi forvente at tenåringsjenter skal verdsette og respektere seg selv dersom vi kritiserer folk som egentlig er slanke? Kan vi være så snill å være opptatt av andre og mer viktige ting nå? (©NTB)

Mer innhold fra TV 2