Applegate snakker om livet etter kreften

Hollywood-profilen Christina Applegate (37) vant over brystkreften. Nå forteller hun hvordan sykdommen forandret livet hennes.

Applegate har latt seg intervjue av magasinet People etter at hun av samme publikasjon er blitt kåret til verdens vakreste. – Jeg pleide å være svært sjenert, men jeg fant meg selv da jeg nærmet meg 30, sier skuespilleren til magasinet.

Applegate måtte fjerne store deler av begge bryst på grunn av kreft, og fikk gjennomført brystrekonstruksjon i november i fjor.

– Du må komme deg gjennom den fysiske transformasjonen, rette opp ryggen, gå på jobb og være den normale, glade Christina for alle rundt deg, sier hun. Og skryter av kjæresten, den tyske musikeren Martyn Lenoble.

– Han har vært der i 13 år. Vårt forhold blir bare sterkere og sterkere. Jeg er utrolig heldig, slår hun fast. Og forteller at han får henne til å føle seg vakker og tilfreds med seg selv.

– Jeg er så takknemlig for at Martyn har vært der som en klippe gjennom alt dette. Han har virkelig gitt meg grunn til å ville leve, og til å smile, slår hun fast. (©NTB)

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2