– Anistons venner bekymret

Vennene til Jennifer Aniston skal være bekymret når skuespilleren ser ut til å ha tatt opp kontakten med eksmannen, Brad Pitt, igjen.

De siste månedene har det kommet mange meldinger om at det tidligere stjerneparet har tatt opp kontakten igjen, ikke minst fordi Pitt skal slite i ekteskapet med Angelina Jolie.

Og nå mener angivelig venner av Aniston at hun er for involvert i Pitt igjen, slik at hun ikke klarer å komme seg videre i livet, melder entertainmentwise.com.

– Det er ikke slik at Courteney Cox og gjengen misliker Brad, tvert imot. Alle synes han er en trivelig kar å ha rundt seg, sier en kilde til den britiske avisen Look.

– Men det er også grunnen til at han burde holde seg unna Jennifers liv. Courtney har ved flere anledninger sagt til henne at hun må kaste Brads telefonnummer. Men det er ikke så lett – han var hennes store kjærlighet, sier kilden.

Og venner tror ikke på en lykkelig slutt dersom de to skulle finne sammen igjen.

– Selv om de skulle gjenforenes tror jeg livet ville blitt svært komplisert for dem. Jennifer måtte da alltid forholde seg til Angelina, ettersom hun og Brad har seks barn sammen, sier kilden videre. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2