Aniston passer vekten

Den amerikanske skuespilleren Jennifer Aniston sier at hun ikke ville fått filmroller dersom hun stappet i seg hamburgere.

Aniston mener det er en del av jobben hennes å passe på vekta, og sier hun ofte blir tilbudt roller på grunn av sin slanke figur.

– Jeg er en realist. Jeg vet at dersom jeg ikke hadde spist noe annet enn hamburgere og pommes frites, så ville jeg ikke fått de rollene jeg vanligvis blir tilbudt. Det kan kanskje være greit en dag, men ikke akkurat nå, sier hun.

Jennifer understreker at meldinger om at hun fortsatt er besatt av sin eksmann Brad Pitt – som nå tar seg av seks barn sammen med sin partner Angelina Jolie – ikke har rot i virkeligheten og at hun nå er lykkeligere enn noensinne.

– Uansett hva jeg sier, vil ting alltid bli tatt ut av sin sammenheng og feiltolket. Det vil alltid bli snudd på hodet slik at det virker som om jeg ikke gir slipp, eller at jeg bare snakker om det om og om igjen, sier den 40 år gamle skuespilleren – som har følge med musikeren John Mayer – til det britiske magasinet Elle.

– Jeg skylder ikke noen noe som helst. Jeg skylder ingen min side av historien. Det er ingen sider! Det er ingen slem fyr og det er ingen snill fyr. Det er ingen skurker og det er ingen heltinne i denne fortellingen. Det er bare ikke sånn, tilføyer hun. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2