Agnete: – Det gjenstår noen justeringer

Artister fra hele 42 land er på plass i Stockholm for å gjøre seg klare til Eurovision Song Contest. Norske Agnete blir skjermet grunnet helseproblemer, men føler at hun er i rute.

Den norske 21-åringen framfører «Icebreaker», som hun har skrevet sammen med svenske Gabriel Alares og britiske Ian Curnow, i den andre semifinalen torsdag. Dette er en personlig låt til en av hennes nærmeste venninner, som sliter med depresjon.

Tidligere i år ble det kjent at artisten fra Nesseby i Finnmark utredes for en bipolar lidelse, og hun har hatt tunge tider fram mot finalen i Stockholm. Blant annet har hun droppet flere opptredener og annen markedsføring.

Det kan også innebære at Agnete ikke blir å se på noen av de resterende sammenkomstene og presseaktivitetene.

– Jeg setter stor pris på all interesse rundt min deltakelse i Eurovision, men akkurat nå er mitt eneste fokus å gjøre det jeg elsker mest, nemlig å synge og stå på scenen. Jeg ber om forståelse for at jeg må prioritere dette nå, sa hun i en uttalelse via NRK nylig.

Lørdag hadde Agnete sin andre sceneprøve i Globen, og smilte etter de tre vellykkede gjennomføringene.

– Prøvene i dag har gått fint. Det gjenstår noen justeringer før alt er på plass, men vi kommer i mål. Jeg er veldig fornøyd med å ha så dyktige korister med i kulissene, det gjør sangen mer levende, sier hun til NTB via en pressekontakt. (©NTB)

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2