Ifølge kilder TMZ har snakket med ble stjernen fraktet fra sitt hjem i Hollywood til et sykehus i Los Angeles like etter klokken 12 tirsdag formiddag.

Kilder nær Demi Lovato sier onsdag til TMZ at «Demi er våken, og har familien ved sin side. De ønsker å takke for all kjærlighet og støtte. Noen av informasjonen som har kommet ut er uriktig, og de ber om at privatlivet deres blir respektert», står det i uttalelsen.

Til People Magazine har politiet bekreftet at de rykket ut til en adresse i samme område som Lovato bor.

Også NBC har kilder som opplyser at Lovato er innlagt på sykehus.

Ifølge kilder den amerikanske nettsiden har snakket med, kom ikke den angivelige overdosen som et sjokk. Venner av superstjernen forteller at hun har trøblet en god stund, og at de har vært bekymret for at noe skulle skje.

Ingen etterforskning

Onsdag skriver TMZ at Lovato var bevisstløs da helsepersonell ankom hjemmet hennes. Artisten skal ha vært lite samarbeidsvillig da hun ble vekket til live, og ville ikke fortelle hva slags narkotika hun brukte til å ta overdose.

Kilder i politiet har fortalt kjendisnettstedet at de mistenkte heroin, men en annen kilde tett på Lovato skal ha avkreftet dette.

Det ble ikke funnet noe narkotika hjemmet hos Lovato, og politiet kan derfor ikke fastslå hvorvidt stjernen var i besittelse av ulovlige stoffer. Det blir ikke startet noen etterforskning fra politiets side.

Rusproblemer

Sangeren og den tidligere Disney-stjernen har lenge slitt med rusmisbruk, psykiske problemer og spiseforstyrrelser. Hun har tidligere vært innlagt på behandlingssenter for rusmisbruk, og ifølge TMZ skal hun nå ha vært rusfri i seks år.

Forrige måned ga hun derimot ut låten «Sober», hvor hun avslører at hun har falt av vannvogna. I låten synger hun:

«Mamma, jeg er så lei meg for at jeg ikke er edru lenger. Og pappa, tilgi meg for drinkene som er sølt utover gulvet. Og jeg er lei meg for fansen jeg mistet som så meg falle igjen. Jeg vil være en rollemodell, men jeg er bare et menneske»

Åpenhjertig

Superstjernen holdt en konsert for bare to dager siden, med Iggy Azalea. For tre år siden ble Lovato intervjuet på Senkveld, hvor hun åpenhjertig fortalte om sin bipolare lidelse.

– Jeg har vært åpen fordi ikke så mange andre artister i USA har vært åpne om mentale lidelser. Jeg vet ikke hvordan det er i Norge, men i USA er det en voksende gruppe unge mennesker som sliter i hverdagen – og siden jeg selv har slitt så ønsker i hvertfall JEG å være åpen om det, fortalte artisten til Thomas og Harald i Senkveld.

Hun sa dessuten at det var deilig å ikke gå rundt å være redd for å bli «avslørt» av pressen, ettersom hun ikke hadde noe særlig mer igjen å holde hemmelig.