SJOKK: Her går Anthony ned på et kne foran Stephanie med en sjokkert Taylow Swift som tilskuer.
SJOKK: Her går Anthony ned på et kne foran Stephanie med en sjokkert Taylow Swift som tilskuer. Foto: @taylorswift/Instagram

Superstjernen (28) får hakeslepp når hun forstår hva som skjer

Taylor Swifts møte med to dedikerte fans endte opp i et frieri som sjokkerte både Swift og den kommende bruden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– De gikk inn på møtet og han sier «vi møtte hverandre for fem år siden på Red Tour», og så..., skriver sangstjernen selv om frieriet på Instagram.

Frieriet fant sted under en såkalt «meet-and-greet» i forbindelse med Swifts konsert på Lincoln Financial Field i Philadelphia i USA.

Swift kalte seg selv «det femte hjulet» etter at paret, som vi kun kjenner som Anthony og Stephanie, forlovet seg rett foran øynene hennes.

I innlegget på Instagram har Swift delt tre bilder fra frieriet. På to av de er hun sjokkert når det store spørsmålet stilles, før det tredje viser Anthony og Joshua som omfavner hverandre med en begeistret Swift i bakgrunnen.

På Twitter-kontoen til Anthony, som han har brukt for å planlegge frieriet, skriver han at de ble plukket ut tilfeldig blant mange andre.

– Hun kalte meg modig og sa at hun aldri blir overrasket. Hun sa også at vi er utrolige, og at vi må gå og gifte oss! Er dette ekte?!?!

Anthony avslører også at han og Stephanie har tilbrakt utallige timer sammen og lyttet til Swifts musikk, og takker henne for å ha brakt dem nærmere sammen.

– Takk til alle for kjærligheten dere sender oss. Vi forventet overhodet ikke denne reaksjonen. Å komme seg på Taylors Instagram er soleklart den kuleste måten å vise fram vårt perfekte øyeblikk, skriver han videre.