Lørdag sa Kaley Cuoco og Karl Cook ja til hverandre da de giftet seg i en stall i San Diego.
Lørdag sa Kaley Cuoco og Karl Cook ja til hverandre da de giftet seg i en stall i San Diego. Foto: Kaley Cuoco Instagram

«The Big Bang Theory»-stjerne har giftet seg

Skuespiller Kaley Cuoco (32), kjent fra TV-serien «The Big Bang Theory», giftet seg i helgen med sin kjære Karl Cook (27).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag ble skuespiller Kaley Cuoco (32) gift med sin Karl Cook (27) i San Diego.

Cook er profesjonell rytter, og paret har vært sammen siden 2016, da de møttes på et hesteshow. Som seg hør og bør satte interessen for hest sitt preg på hele bryllupet. Cuoco og Cook ga hverandre sitt «ja» i en stall foran en enorm hestesko, skriver TMZ.

Fridde på bursdagen

Karl Cook, som er profesjonell rytter, fridde til Cuoco i slutten av november i fjor, på TV-stjernens bursdag.

I en video som skuespilleren postet på sin Instagram-konto, ser man øyeblikket hvor Cuoco ga sitt ja til kjæresten.

På sin egen Instagram-profil skriver skuespilleren at hun «fortsatt gråter» og at kvelden var «perfekt, slik som deg, Karl Cook. Jeg elsker deg for alltid!».

Skuespilleren har tidligere vært gift med tennisspiller Ryan Sweeting. De to gikk hver til sitt i 2015.

Populær skuespiller

Cuoco slo gjennom som skuespiller i rollen som Bridget Hennessy i TV-serien «8 Simple Rules», men er nok for de fleste mest kjent for sin rolle som Penny i TV-serien «The Big Bang Theory».

Skuespilleren har mottatt flere priser for rollen som Penny, og under People Choice Awards i 2015 vant Kaley prisen for beste kvinnelige favorittkomiker på TV.

31-åringen takket alle, bortsett fra den daværende ektemannen Ryan Sweeting. Da måtte Johnny Galecki, som var kjæreste med Cuoco fra trå til:

– Kaley glemte å takke ektemannen i løpet av talen sin. Du er mitt hjerte, og jeg kan ikke forestille meg hva jeg ville ha vært uten deg. sa han på vegne kollegaen.