I et intervju med nettstedet Net-a-porter, forteller skuespiller Tessa Thompson (34), at hun tiltrekkes av både menn og kvinner.

I intervjuet roser skuespilleren blant annet friheten og støtten som familien hennes gir henne.

– Hvis jeg tar en kvinne med hjem, eller en mann, trenger vi ikke en gang å ta diskusjonen, sier hun.

Thompson, som blant annet er kjent for rollen som Charlotte Hale, i TV-serien Westworld, forteller at hun ønsker at andre skal oppleve den samme friheten og støtten, som hun selv opplever fra dem hun er glad i.

– Men det er så mange mennesker som ikke har det, sier hun.

Om forholdet til Janelle Monáe

I intervjuet snakker Thompson også om forholdet til artisten Janelle Monáe. Skuespilleren har blant annet medvirket i Monáes musikkvideo «PYNK», og deres nære samarbeid har ført til spekulasjoner i om de to er mer enn venner.

– Janelle og jeg elsker hverandre dypt. Vi er så nære, vi vibrerer på samme frekvens. Hvis folk vil spekulere på hva vi er, plager det meg ikke, sier hun.

Janelle Monáe
Janelle Monáe Foto: Jean-baptiste Lacroix/AFP Photo

Videre forteller skuespilleren at både hun og Janelle Monáe, er «veldig private mennesker», og at de begge prøver å skape en balanse mellom privatlivet, og å benytte sin status til å være gode forbilder.

Stod frem som panseksuell

Janelle Monáe stod selv frem med sin legning i et intervju med Rolling Stone i april i år. Da fortalte hun at hun i utgangspunktet har sett på seg selv som biseksuell.

– Men senere leste jeg om panseksualitet, og tenkte at dette er ting jeg også identifiserer meg med. Jeg er åpen for å lære mer om hvem jeg er, uttalte hun i intervjuet.

Panfili, eller panseksualitet, innebærer at man tiltrekkes følelsesmessig og/eller seksuelt av en person, uavhengig av vedkommendes kjønn.