FANSEN REAGERTE: Johnny Depp så uvanlig blek ut under en tur i Russlands hovedstad Moskva. Fans begynte å spekulere i om han kunne være syk.
FANSEN REAGERTE: Johnny Depp så uvanlig blek ut under en tur i Russlands hovedstad Moskva. Fans begynte å spekulere i om han kunne være syk. Foto: Coleman-Rayner / Stella Pictures

Johnny Depp snakker ut etter de oppsiktsvekkende bildene

Fansen ble bekymret da de så bilder av en ugjenkjennelig Johnny Depp under en turné med bandet i Russland. Nå snakker superstjernen ut om den vanskelig perioden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Johnny Depps (54) helse har vært et tema på manges lepper den siste tiden. I begynnelsen av juni ble den berømte skuespilleren avbildet under en turné med bandet Hollywood Vampires, og bildene fikk fansen til å reagere.

Depp så blek og uvanlig mager ut, og flere har lurt på om alt står bra til med ham.

Kilder fortalte People at Depp hadde det fint, men i et svært åpenhjertig intervju med Rolling Stone forteller stjernen nå at han ikke har hatt det særlig bra den siste tiden.

Drakk vodka hver morgen

Depp har nylig vært gjennom en skilsmisse med skuespiller Amber Heard, som har gått hardt innpå ham. Ifølge Expressen ble Depp i mai anklaget for å ha mishandlet sin tidligere kone, noe han selv har benektet.

– Jeg var så langt nede som jeg noensinne kunne være. Neste steg var «du kommer til å havne et sted med øynene åpne, og dra derfra med øynene lukket», sier Depp til Rolling Stone.

Skuespilleren forteller om hvordan han helte i seg vodka hver morgen, og begynte å skrive til tårene presset seg på.

– Jeg prøvde å forstå hva jeg hadde gjort for å fortjene noe slikt. Jeg har prøvd å være snill mot alle, hjelpe alle, og være ærlig mot alle. Sannheten er det viktigste for meg, sier Depp til avisen.

Turbulent periode

Tidligere har Depp fortalt om sitt alkoholmisbruk. Kilder har uttalt at han har brukt over 30.000 dollar (ca. 240.000 kroner) på vin, noe skuespilleren på ingen måte benekter i intervjuet med Rolling Stone.

– Det ydmykende når jeg får høre at jeg skal ha brukt 30.000 dollar på vin, er at det egentlig er mye mer, sier Depp.

I mai kom historier om at han hadde vært beruset under en filminnspilling og havnet i krangel med manageren sin. Til tross for at stjernen er en av de best betalte i Hollywood, har han også vært mye i medienes søkelys i forbindelse med pengeproblemer.

For to år siden sparket han agenten Tracey Jacobs, etter at han angivelig ikke hadde råd til å betale henne. Samtidig fortalte kilder tett på Depp om hvordan han brukte over to millioner kroner i måneden på ansatte og nesten to millioner til på privatfly.