TILBAKE: Martin Danielle, Yosef Wolde-Mariam, Lene Marlin og Morten Harket er tilbake som mentorer i «The Voice».
TILBAKE: Martin Danielle, Yosef Wolde-Mariam, Lene Marlin og Morten Harket er tilbake som mentorer i «The Voice». Foto: TV 2

De skal finne Norges beste stemme – er det deg?

Er det du som har Norges beste stemme? Meld deg på nå «The Voice» nå!

De klassiske stolene er tilbake, og nok en gang er det Martin Danielle, Yosef Wolde-Mariam, Lene Marlin og Morten Harket som sitter på dem og venter på at DU skal vise dem hva du er god for.

Store forventninger

De ser deg ikke, men de hører. Liker de det de hører snur de seg og du er med videre i konkurransen.

– Jeg gleder meg veldig til å gå i gang med en ny sesong! I fjor ble vi ganske satt ut av hvor mye flinke folk det var. Det var fristende å fylle opp laget allerede i første sending og jeg forventer store ting i år også, sier Lene Marlin.

Morten Harket gleder seg også.

– «The Voice» er en arena hvor det dypt personlige og det folkelig lekne kommer sammen. Det er flott å være vitne til dette samspillet, forteller han.

Vil ha revansj

Yosef Wolde-Mariam har stor tro på at dette kan bli hans sesong.

– Jeg gleder meg fordi i år er det mitt år. Jeg har vært med tre ganger før. Det har alltid vært gøy, men i år så er det mitt år ... ellers skal jeg klippe sveisen til Martin, sier han om mentorkollegaen.

– Det blir spennende å høre nye talenter og ikke minst få en revansj mot hun med det lyse håret, svarer Martin Danielle.

Har du Norges beste stemme må du melde deg på «The Voice» her.

Programmet skal gå på TV 2 i løpet av 2019, men castingen starter nå. Kjenner du noen som bør delta - meld de på!