I over én måned har britisk tabloidpresse spekulert i om Pippa Middleton er gravid, og nå har hun kommet med bekreftelsen «alle» har ventet på.

Pippa Middleton bekrefter nemlig ryktene i en treningsspalte i gratismagasinet Waitrose Weekend, som utgis av den britske supermarked-kjeden Waitrose.

– Jeg er fanatisk når det kommer til idrett og har lest mange bøker og nettsider om trening under graviditet, men er blitt skuffet over den begrensede tekniske informasjonen om hva du kan og ikke kan gjøre, skriver hun i spalten, ifølge US Magazine.

– Hadde mange spørsmål

Middleton legger til at hun ikke kunne be om profesjonell hjelp fra treningsinstruktører fordi hun og ektemannen James Matthews (42) ville holde graviditeten hemmelig i begynnelsen. Derfor måtte hun lage sitt eget treningsopplegg.

– Dette er min første graviditet, og jeg hadde så mange spørsmål som jeg følte at fortsatt var ubesvarte, skriver hun videre.

– Hyggelig for Kate

Allerede i slutten av april skrev britiske The Sun on Sunday at Pippa Middleton ventet sitt første barn, og det ble spekulert i om terminen var i oktober.

Ifølge avisen hadde 34-åringen og ektemannen James Matthews (42) da fortalt familien og sine nærmeste venner om graviditeten. De kommende foreldrene ble beskrevet som overlykkelige.

Nyheten ble kjent rett før Pippa Middletons storesøster, hertuginne Kate (36), skulle føde sitt tredje barn.

The Sun on Sunday skrev at Kate var den første personen, etter ektemannen James Matthews, som fikk vite om graviditeten.

– Det er klart dette er hyggelig for Kate, som nå kan gi «mammaråd» til sin lillesøster, og Kate er nok spesielt glad for at hennes egne barn nå etterhvert får en liten fetter eller kusine som lekekamerat. Pippa og Kate har alltid stått hverandre svært nær, og det vil nok deres barn også helt sikkert gjøre, sa TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland den gang.