BABYLYKKE: Margaret Berger og kjæresten Glenn Huth Mæland skal bli tre.
BABYLYKKE: Margaret Berger og kjæresten Glenn Huth Mæland skal bli tre. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Margaret Berger (32) er gravid

Artisten avslører at hun venter barn med kjæresten Glenn Huth Mæland.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Artisten Margaret Berger avslørte torsdag at hun og kjæresten skal bli en liten familie på tre. Paret har vært sammen siden 2016.

Takker universet

«Nå skal vi bli 3! Gleder meg til å bli en familie. Det fineste i det hele er verdens beste babydaddy som holder ut når jeg peser ved siden av i varmen, og klager over småplagene mine», skriver 32-åringen på Instagram, og fortsetter:

«Alt i alt er jeg i god form og veldig veldig heldig. Takk universet.»

Berger ble kjent som en mørkhåret og litt sjenert 18-åring da hun i 2004 kom på andreplass i sangkonkurransen «Idol». Etter den tid har det blitt flere hits, Spellemann-pris og MGP-seier.

Sosial angst

I fjor deltok hun i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes», der hun fortalte åpenhjertig at hun utviklet sosial angst etter at hun flyttet til Oslo.

​– ​Jeg utviklet en slags form for sosial angst fordi at jeg hadde blitt så berømt så fort og så tidlig i livet. Jeg hadde ikke funnet ut av hvem jeg skulle være. Jeg husker jeg hadde en rødme-problematikk der jeg kunne stå på Rema 100 og plutselig bli helt varm og svett i hendene, og da måtte jeg bare gå hjem, fortalte hun under innspillingen.

– Det endte med at jeg satt med en super karrière, men ingen å dele den med. Ingen å leve med og ingen å ha det fint med som var på min egen alder. Jeg evnet heller ikke å ta initiativ selv, for jeg var så angstfull.