KJÆRESTER: Stein Erik Hagen og Halvor Bakke har funnet lykken.
KJÆRESTER: Stein Erik Hagen og Halvor Bakke har funnet lykken. Foto: Marius Gulliksrud / Stella Pictures

Se og hør:

Rimi-Hagen (61) fant tilbake til eks-kjæresten (47)

Stein Erik Hagen og TV-profil Halvor Bakke har funnet sammen, melder Se og Hør.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var for tre år siden at Orkla-styreleder Stein Erik Hagen (61) sto fram som homofil i NRK-programmet Skavlan.

Tirsdag melder Se og Hør at forretningsmannen har funnet tonen med TV-personligheten Halvor Bakke (47).

I dagens Se og Hør skriver de at Hagen og Bakke tilbrakte pinsen sammen på Hagens private yacht i Middelhavet. Det er i den forbindelse at Se og Hør har stilt Hagen spørsmålet om de er et par.

– Haha, kall det hva du vil. Vi er svært gode venner og tilbringer mye tid sammen. Men kjærester..? Det får være mellom Halvor og meg, sier han hemmelighetsfullt til Se og Hør.

Bakke er blant annet kjent som interiørekspert i TV3-programmene «Homsepatruljen», «Norges styggeste rom» og «Eventyrlig oppussing».

Verken Halvor Bakke eller Stein Erik Hagen ønsker å kommentere saken overfor TV 2.

Har vært sammen før

Hagen og Bakke var et par i starten av 2000-tallet, men den gang var det vanskelig for Hagen å ha et forhold med en av samme kjønn.

– Ja, det er kjent at Halvor og jeg hadde et forhold for mange år siden, men det ble litt utfordrende. Jeg ville jo ikke innrømme at jeg var homofil. Ikke engang overfor meg selv, og i hvert fall ikke for omverdenen, sier Hagen til Se og Hør.

Forholdet den gang varte rundt ett år.

– Visste ikke hva det var

I Skavlan-intervjuet fra 2015, fortalte Hagen at han ikke skjønte at han var homofil før han ble eldre.

– Jeg skjønte at jeg var homofil i godt voksen alder. Da jeg var i 20-årene visste vi ikke hva det var. Vi hadde hørt om det, men det var noe vi ikke assosierte oss med, sa han.

Forretningsmannen har vært gift to ganger. Sist med Mille-Marie Treschow, som han var gift med fra 2004 til de separerte seg i 2012. Han har til sammen fire barn fra et tidligere ekteskap og et samboerforhold.

Hagen, også kjent som «Rimi-Hagen», startet lavprisbutikken Rimi i 1977. Dagligvarebutikken var lenge en av landets største butikkjeder, før de inngikk i selskapet ICA Norge. ICA ble videre solgt til Coop, og den siste Rimi-butikken ble lagt ned i 2016.

Også Halvor Bakke har i likhet med Hagen også vært gift tidligere. TV-profilen giftet seg med Ricard Fagerström i 2006, men i 2016 gikk de hver til sitt.