Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Megan Markle (36), nå Hertuginnen av Sussex, ble lykkelig gift lørdag da hun ga sitt ja til prins Harry (33).

Men familien hennes har gitt den amerikanske Hertuginnen problemer og negativt fokus både før og etter bryllupet i Windsor i England.

Familietrøbbel

Allerede før vielsen var det problemer med faren hennes, Thomas Markle som endte med at han ikke dukket opp i bryllupet. Meghans mor var det eneste familiemedlemmet som deltok under vielsen.

Til tross for at de ikke var invitert valgte mange familiemedlemmer å reise til England. Blant dem var Meghans halvbror Thomas og hans sønn, Tyler Dooley (25). Thomas var invitert inn som kommentator på kanalen ITV, men ble droppet av tv-kanalen rett før bryllupet.

Tatt med kniv på nattklubb

For Tyler Dooley endte bryllupsfesten i politiets søkelys, da han forsøkte å ta med en kniv inn på nattklubben, Bacchus.

Da sikkerhetsvaktene på nattklubben oppdaget kniven, stakk Meghans nevø av fra stedet. Senere samme natt klarte politiet å få tak i ham.

MOR: Doria Ragland sammen med sin datter, Megan Markle, Hertuginnen av Sussex på bryllupsdagen, 19, mai, 2018. Foto: Stella Pictures
MOR: Doria Ragland sammen med sin datter, Megan Markle, Hertuginnen av Sussex på bryllupsdagen, 19, mai, 2018. Foto: Stella Pictures

– Politiet ble tilkalt av sikkerhetsvaktene på en nattklubb i Union Street i Kingston etter at en mann forsøkte å komme inn med kniv. Vi var senere i kontakt med mannen som var sammen med en annen mann i 20-årene på et hotell i nærheten, forteller en person hos Scotland Yard til Sky News.

Cannabis-plantasje

Politiet konfiskerte ytterligere en peppersprayboks, men hendelsen fikk ingen konsekvenser for Tyler Dooley og han ble ikke arrestert.

Tyler Dooley driver en lovlig cannabis-plantasje i Oregon. Siden 2015 har det vært lovlig å dyrke cannabis i staten. Han driver plantasjen sammen med moren Tracy (52) og broren TJ (26).

Mens Meghans nevø hadde problemer med lovens lange arm i London, fetstet hertuginnen av Sussex til tidlig morgen i Windsor sammen med 200 gjester.