Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er halvannet år siden skuespillerne i Hotel Cæsar hadde sin foreløpige siste dag på jobb.

Men det er lite som minner om skuespill i den nye hverdagen til flere av Cæsar-stjernene.

Søkt jobb på hundekennel

– Nå har jeg søkt jobb i en hundekennel, faktisk. Det hadde vært kjempespennende å bevege seg i retning av hund, for det ligger mye mer penger i kjæledyrsegmentet enn i showbiz, ser det ut som, flirer Kim-Daniel Sannes, som spilte karakteren Storm Liland Anker-Hansen, til God kveld Norge.

– Man er priveligert hvis man får gleden av å leve skikkelig, skikkelig godt av skuespill, sier Sannes.

Fiskegrossist

Skuespillerkollega Kim Kolstad, kjent som Jens August Anker-Hansen, livnærer seg som fiskegrossist på fiskehallen ved Vippetangen i Oslo. I tillegg selger Kolstad miljøvennlige produkter på nett.

Sølje Bergman hoppet inn i rollen som Ninni Anker-Hansen i 2015. Til God kveld Norge forteller hun nå at hun holder på med en helt ny utdannelse.

– Jeg driver med en tv-serie, dokumentar og skriver. Jeg også begynt på en helt ny plattform, for jeg er så glad i å formidle, snakke og kommunisere med mennesker – så jeg har begynt på en coach-utdannelse.

Beintøff bransje

Rudy Claes, som mange kjenner som Eva Rosenkrantz, har fortsatt som skuespiller, og holder nå mikroteater hjemme i stuen til folk.

– Ideén er sånn at vi flytter teateret ut av teaterhuset og hjem til folk, forklarer hun.

Flere av de mest profilerte ansiktene fra Hotel Cæsar jobber i dag primært som frilansskuespillere, og Claes legger ikke skjul på at det er en beintøff bransje.

– En frilanser må alltid ha flere bein å stå på, så derfor tar jeg også konferansieroppdrag, voicer, og har andre filmprosjekt, avslutter hun.

Se God kveld Norge lørdager klokken 22.15 på TV 2 og TV 2 Sumo.