BLE MOR: I forrige uke ble Khloé Kardashian mamma for første gang. Nå har hun avslørt datterens navn. FOTO: AFP PHOTO / ANGELA WEISS
BLE MOR: I forrige uke ble Khloé Kardashian mamma for første gang. Nå har hun avslørt datterens navn. FOTO: AFP PHOTO / ANGELA WEISS

Khloé Kardashian (33) avslører datterens navn

Nå ønsker Khloé Kardashian å gjenoppbygge tilliten til kjæresten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I forrige uke ble reality-stjernen Khloé Kardashian (33) mamma til en liten jente.

Den lille jenta kom til verden torsdag morgen, og er Khloé Kardashians første barn.

Barnefaren, kjæresten Tristan Thompson, har en sønn fra et tidligere forhold.

Nå har Khloé Kardashian også avslørt datterens navn – nemlig True Thompson.

– Vår lille jente, True Thompson, har stjålet vårt hjerte fullstendig. Vi er overveldet av kjærlighet. Det er en velsignelse å ønske denne engelen velkommen til familien. Mamma og pappa elsker deg, True! skriver hun på bildedelingstjenesten Instagram.

Bestemor Kris Jenner ser også ut til å være fornøyd med navnevalget.

– Jeg er så begeistret over å kunne ønske mitt dyrebare lille barnebarn velkommen. Fun fact ... Min bestefars navn på farsiden var True Otis Houghton. Min virkelige fars navn var Robert True Houghton. Så jeg er så glad for at Khloé kaller datteren sin True, skriver hun på Twitter.

Vil stole på kjæresten

Dermed er det klart at datteren tar farens etternavn, til tross for utroskapsryktene som har gått den siste tiden.

Nylig publiserte kjendisnettstedet TMZ en video som viser Tristan Thompson og tre andre damer sammen. De fire virker til å hygge seg sammen, og videoen viser både kyssing og intime berøringer mellom Thompson og to av kvinnene. Ifølge nettstedet skal videoen være fra 7. oktober i fjor, da Khloé var tre måneder på vei med parets datter.

En kilde forteller til kjendisbladet People at Khloé Kardashian ønsker å kunne stole på baskettballkjæresten igjen.

– Hun vet ikke om hun noen gang vil være i stand til å gjøre det, men det er målet. Hun elsker livet de hadde, hun elsket babyen de har sammen og hun elsker fortsatt drømmen om å være en familie sammen. Hvis hun kan finne en måte å gjenoppbygge tilliten til Tristan, så vil hun gjøre det, sier kilden.

Avslørte kjønnet på TV

Det var i desember i fjor at den yngste Kardashian-søsteren bekreftet babyryktene i et Instagram-innlegg.

– Min største drøm har gått i oppfyllelse! Vi skal ha barn, skrev hun da.

Svangerskapet har blitt grundig dokumentert i realityserien «Keeping Up With The Kardashians», og det var under et ferieopphold i San Francisco med søstrene Kourtney og Kim at Khloe fikk vite kjønnet til barnet sitt.

I sesongfinalen, som har fått navnet «The Gender Reveal», blir Khloé oppringt av sin yngste søster Kylie Jenner (20) som forteller at hun venter en datter.

– Nå lyver du!, utbrøt Khloé, som hadde forventet en sønn.

Den lille jenta er tredje tilskudd til den populære familien på kort tid. I januar fikk Kim Kardashian (37) og Kanye West (40) datteren Chicago gjennom surrogati. Kylie Jenner og rapperkjæresten Travis Scott (25) fikk datteren Stormi Webster i februar.