De siste årene har det vært svært stille fra Cameron Diaz (45) på filmfronten.

Sist superstjernen var å se i rampelyset, var i musikalen «Annie» og i filmen «Sex Tape» i 2014.

«Jeg bare spøkte»

Under Oscar-festen i forrige uke kom Selma Blair (45) med en uttalelse om at Cameron Diaz hadde lagt opp som skuespiller, skriver Daily Mail.

Nå avkrefter venninnen det hele på Twitter, og sier det var en spøk.

«Hele» verdenspressen gikk fem på, inkludert TV 2.

«BREAKING NEWS. Dere, vær så snill, jeg bare spøkte i intervjuet. Cameron Diaz skal IKKE pensjonere seg fra noe som helst. Og nok en nyhet: Jeg skal nå legge opp som Cameron Diaz' talsperson.»

– Pensjonert seg

Det hele startet med at venninnen og skuespillerkollega Selma Blair sa at Diaz var ferdig med filmindustrien, og at hun ikke hadde noen planer om å returnere til lerretet.

Diaz og Blair spilte sammen i filmen «The Sweetest Thing» fra 2002 sammen med blant andre Christina Applegate.

– Jeg spiste lunsj med Cameron her om dagen, og vi mimret om filmen. Jeg kunne tenkt meg å gjort en oppfølger, men Cameron har pensjonert seg som skuespiller, sa Blair.

En annen kilde sa til nettstedet Daily Star Sunday denne uken at 45-åringen er glad, forelsket og ønsker å få mest mulig ut av sin frihet.

– Cameron blir konstant oversvømt med filmskript i et forsøk på å friste henne ut av pensjonisttilværelsen, men hun er bare ikke interessert. Hun er glad og forelsket, sier den anonyme kilden nettavisen.

Rockekjæreste

Cameron Diaz og ektemannen Benji Madden avbildet 24. desember i fjor. Foto: Stella Pictures
Cameron Diaz og ektemannen Benji Madden avbildet 24. desember i fjor. Foto: Stella Pictures

Diaz møtte Good Charlotte-rockeren i 2014, og syv måneder senere ga de hverandre sitt «ja».

Paret giftet seg i en intim seremoni i et oppsatt telt utenfor Maddens hjem i Beverly Hills, med Drew Barrymore og Nicole Richie som brudepiker.

Cameron Diaz har lagt en lang rekke filmsuksesser bak seg, som «Alle elsker Mary», «Being John Malkovich», «Bad Teacher», «The Holiday», «The Mask» og «Charlie's Angels».