– Jeg er en sjelden kombo – sauebonde og filmprodusent

Gudrun Austli (38) innrømmer overfor TV 2 at hun er en sjelden kombo. Hun jobber både som filmprodusent og sauebonde. Nå ønsker hun en kar som vil ha familie og barn.

jakten-gudrun (38) :

– Jeg er en sjelden kombo – sauebonde og filmprodusent

Gudrun Austli (38) innrømmer overfor TV 2 at hun er en sjelden kombo. Hun jobber både som filmprodusent og sauebonde. Nå ønsker hun en kar som vil ha familie og barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I år er det jubileumssesong og Jakten på kjærligheten går inn i sin 15. sesong.

Kontaktinfo til bøndene finner du nederst i artikkelen!

Etter fjorårets vellykkede sesong, der tre av fire par ble samboere under innspillingen, har søknader fra bønder som vil finne kjærligheten strømmet inn.

TUBA ATLANTIC-GJENGEN: Regissør Hallvar Witzø, Linn-Jeanethe Kyed, Karl Erik Brøndbo, Produsent Gudrun Austlie, Vesa Happonen og Solfrid Kjetså feirer seieren i Student Academy Awards, 2011. Foto: Adresseavisa/Rune Petter Ness
TUBA ATLANTIC-GJENGEN: Regissør Hallvar Witzø, Linn-Jeanethe Kyed, Karl Erik Brøndbo, Produsent Gudrun Austlie, Vesa Happonen og Solfrid Kjetså feirer seieren i Student Academy Awards, 2011. Foto: Adresseavisa/Rune Petter Ness

En av de som søkte og som nå håper på mange brev er Gudrun Austli (38) fra Snåsa. I tillegg til å være sauebonde som er sesongbetont, jobber hun som filmprodusent og driver produksjonsselskapet Revenka. Nylig fikk hun 750.000 kroner av Filminvest i utviklingsstøtte for å utvikle en spillefilm om ulv i Nord-Trøndelag.

Tuba Atlantic

I 2011 gikk hun på Den norske filmskolen og vant Student Academy Awards med filmen «Tuba Atlantic». Året etter ble den samme filmen nominert til Oscar for beste kortfilm.

OSCAR-NOMINERT: Tuba Atlantic ble nominert til Oscar i 2012. Foto: Faksimile.
OSCAR-NOMINERT: Tuba Atlantic ble nominert til Oscar i 2012. Foto: Faksimile.

– Det å være med på dette har vært viktig med tanke på å tørre og satse og ha trua på sine egne ideer. Når man kjenner det i magen, så må man tro på det og jobbe knallhardt, sier Gudrun til TV 2.

– Trygg på seg selv

Snåsningen ønsker seg nå en kar som er trygg, har masse humor, er kjapp i replikken og som ikke er redd for å være nær. Det var ei god venninne som meldte henne på Jakten på kjærligheten.

– Det bør være en mann som er trygg på seg selv og som har egen vilje. En som kan være en støttespiller og som jeg kan slappe av med. Det går fint om han har barn for jeg har masse plass, men han må være klar for påfyll, sier Gudrun som håper på mange brev.

Fra frier til Jakten-bonde

En av årets Jakten-bønder er Simen Gjølberg (25). Han var med som en av frierne til Jakten-bonden Beatrice Fjell men ble dumpet som nest siste frier på gårdsuken. Nå har han fått mulighet til å finne kjærligheten på ny, men i år som Jakten-bonde.

– Jeg hadde egentlig tenkt å si nei først når jeg ble spurt om å være med som bonde. Men etter å ha snakket med faren min som mente at jeg ikke kunne si nei til dette, hørte jeg på ham og angrer ikke på det nå, sier Simen Gjølberg til TV 2

 • Alder : 25
 • Bosted: Kråkstad, Akershus
 • Gårdsdrift: Korndrift

Simen har alt på stell i livet. Han har gode venner, skal snart overta odelsgården og jobber som veiplanlegger i Veivesenet. Men han mangler drømmekjæresten. Simen ønsker brev fra jenter på sin egen alder og han liker tydlige, snille og bestemte jenter som vet hva de vil. Og ikke minst som skjønner at gårdsdrift ikke er en åtte til fire jobb.

Her er de fem andre bøndene i årets jubilumssesong:

Janne Øiestad :

 • Alder: 50
 • Barn: To døtre, en på 21 år og en på 13 år
 • Bosted: Hjellebøl, Akershus
 • Gårdsdrift: Hester

Janne er raus og åpen, latteren sitter løst og hun er sosial. Hun bor på gården med sin 13 år gamle datter, går på jakt og steller dyrene.

Omsorgsfull mann

På sikt ønsker Janne å tilrettelegge «Inn på tunet» et tilbud til barn som trenger det på grunn av livssituasjonen sin. Janne ønsker en omsorgsfull mann med humor, en bestevenn som er raus med klemmer, kos og som er trygg på seg selv.

– Jeg synes det er viktig at frieren liker å være ute og ikke bare liker tanken på å være ute. Også er det viktig med litt kos og fysisk kontakt også er jeg svak for sterke blikk. Dette er en stor mulighet, skummelt men kjempespennende å være med på, sier Janne til TV 2.

Kristoffer Heldal :

 • Alder: 30
 • Bosted : Drangedal i Telemark
 • Gårdsdrift: Sauer og skogsdrift

Kristoffer er en gjennomsnill kar med et godt hjerte. Han elsker å lage god mat og serverer gjerne en god vin til, han liker å sove under stjernene i skogen og ha dype samtaler.

Det er elevene han er lærer for som meldte han på til Jakten på kjærligheten. Kristoffer ønsker seg en snill og positiv jente som liker friluftsliv, seile, som liker gårdsliv, lage god mat og kose seg.

– Jeg er et følelsesmenneske så ei jente jeg kan prate med alt om og dele gode og dårlige dager hadde vært fint. Jeg er også glad i å være aktiv, så det å kunne finne ei som vil være med på fjelltur eller jakt hadde vært også vært flott, sier Kristoffer til TV 2.

Ola Einar Hovrud:

 • Alder: 50
 • Barn: To barn på 24 og 21 år
 • Bosted: Leira i Oppland
 • Gårdsdrift: Skogsdrift og gressproduksjon

Ola Einar bor i et nybygd flott hus på gården. Han er utadvendt, blid og hyggelig kar som er hjelpsom. Han liker alt fra stillheten i naturen, være sosial, drikke kaffe med naboen og gå på bygdedans.

Han savner klemmer og kos fra en kjæreste og vil gjerne finne den rette damen han kan bli gammel med og som kan flytte inn hos ham.

– Jeg fikk en telefon i romjula og var veldig overrasket at jeg hadde blitt påmeldt til Jakten på kjærligheten av niesen min. Jeg søker etter ei jordnær dame og kan tilby litt av hvert som turmuligheter i Valdres også er jeg en snill mann, sier Ola Einar.

Bjørn Hammer:

 • Alder: 30
 • Bosted: Selbu i Sør Trøndelag
 • Gårdsdrift: Sauebonde

Denne driftige bonden er både handy og huslig. I tillegg til gårdsdrift jobber han som landbruksentreprenør. Han padler kajakk, går på jakt, går på ski og kjører snøscooter om vinteren. Bjørn søker en blid og positiv jente som gjerne må være litt frempå å som tør å flørte med ham.

– Jenta må være blid og trivelig og hun må være glad i friluft. Jeg har ikke badestamp, men skal gå til innkjøp av en, da kan det bli romantiskt, sier Bjørn.

Årets Bønder: Fra venstre: Simen Gjølberg, Bjørn Hammer, Gudrun Austli, Ola Einar Hovrud, Kristoffer Heldal og Janne Øiestad. Foto: Espen Solli/TV 2
Årets Bønder: Fra venstre: Simen Gjølberg, Bjørn Hammer, Gudrun Austli, Ola Einar Hovrud, Kristoffer Heldal og Janne Øiestad. Foto: Espen Solli/TV 2

Send frierbrev

Men før innspillingen kan begynne trenger de seks bøndene frierbrev fra deg. Er du glad i frisk luft, vakker natur og har lyst til å være med på et spennende eventyr? Ta sjansen – kanskje befinner din store kjærlighet seg på akkurat denne siden.

Ta kontakt

KLIKK HER for å sende inn ditt frierbrev.

Du kan skrive et godt gammeldags brev til: TV 2 v/Jakten på kjærligheten, Postboks 900 Sentrum, 0104 Oslo.

Du kan også sende en mail : bonderomantikk@tv2.no

Fristen for å skrive brev er 20. april.

Se presentasjonsprogrammet av Jakten på kjærligheten og bli bedre kjent med årets Jakten-bønder, mandag kl. 22.40. Programmet ser du også på TV 2 Sumo.