Ramm & Tørnquist kaster klærne for truet bedrift

TV 2-programlederne reklamerte for den lille sportsbutikken på brystkassene under kamp mellom Kongsvinger og Bodø Glimt - helt nakne!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Morten Ramm (39) og Einar Tørnquist (35) er nå i gang med en ny runde av TV 2-serien Ramm og Tørnquist redder Norge. Serien går ut på å hylle lokale butikker og bedrifter som står på til tross for at kjøpesentere og store kjeder vokser frem.

Se video av nakenstuntet øverst i saken!

I det første programmet er de på besøk hos May Eng på Sportshjørnet på Roverud, utenfor Kongsvinger. Sportshjørnet er en sjarmerende butikk som representerer alt det Morten og Einar ønsker å bevare og feire.

Streaking på Gjemselund

For å skape blest rundt butikken og reklamere for May kommer gutta opp med en sprø idé. De vil kle av seg for å hjelpe butikken til May Eng.

SPORTSHJØRNET: Morten Ramm og Einar Tørnquist besøker May Eng som driver Sportshjørnet på Roverud. Kan de hjelpe May til å få butikken til å gå bedre og få flere kunder? Foto: Mats Sparby/TV 2
SPORTSHJØRNET: Morten Ramm og Einar Tørnquist besøker May Eng som driver Sportshjørnet på Roverud. Kan de hjelpe May til å få butikken til å gå bedre og få flere kunder? Foto: Mats Sparby/TV 2

– Det handler om å få mest mulig fokus rundt butikken. May driver en sportsbutikk og hvor er det mest naturlig å drive reklame? Jo, det er på nærmeste stadion og det blir Gjemselund. Hvordan få mest oppmerksomhet, og som historisk viser seg å gi oppmerksomhet til en «nobody» som oss og Sportshjørnet? I denne sammenhengen er det rett og slett å streake, forteller Morten Ramm til TV 2.

Nervøse

Før gutta løp utpå gressmatta på Gjemselund innrømmer de at de var nervøse og at de var redde for at vaktene ville forhindre streakingen.

– Var dette et stunt du vegret deg for Einar?

LETTKLEDD: Einar Tørnquist spurter over Gjemselund stadion. Foto: Mats Sparby/TV 2
LETTKLEDD: Einar Tørnquist spurter over Gjemselund stadion. Foto: Mats Sparby/TV 2

– Det var min idé, jeg kom på det ned i et par flasker øl, og tenkte at dette må jeg si nå, venter jeg til i morgen så vil jeg ikke forelå det. Det ble bare at vi måtte gjøre det, sier Einar Tørnquist.

God hjelp

Butikken til May, Sportshjørnet har hatt bra økning etter at gutta var på besøk, så dette stuntet og andre ting gutta gjorde for May har vært vellykket.

– Jeg syntes dette var veldig morsomt og jeg syntes det var tøft gjort. Det var kanskje ikke så mange som fikk med seg at de reklamerte for Sportshjørnet på brystkassene deres, men de gjorde ikke noe gærent etter min mening, sier May Eng til TV 2.

– Vi gjorde dette for May og butikken hennes. Det ble god stemning, men ikke blant alle. Alle i apparatet rundt var forbannet, men publikummet på Gjemselund likte det de så, avslutter Morten Ramm.

Se Ramm og Tørnquist redder Norge på TV 2, mandager kl. 20