Erlend Elias (34) kuppet Farmen kjendis-festen

Erlend Elias skulle egentlig ikke delta på finalefest for Farmen kjendis, men så kom han likevel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag kveld ble det meldt at Erlend Elias Bragstad ikke skulle komme på finalefesten for Farmen kjendis. Like etter klokken 21.30 entret han dørene på Mesh i Oslo likevel.

– Jeg gjør masse spennende for tiden. Jeg fikk en åpning i timeplanen, så da rakk jeg å komme likevel, sier Bragstad til TV 2.

– Må være «fresh»

Erlend Elias Bragstad (34) uttalte til Se og hør at han dropper finalefesten fordi han ikke fikk være med på innspillingen av finalen.

– Det er mange som kanskje har tenkt at det skyldtes konfliktene på gården?

– Nei, Gud. Jeg har jo ikke noe usnakket med noen, men jeg har veldig mange prosjekter på gang og en travel hverdag. Jeg skal opp klokken 07.00 i morgen og være med på filming, så da må jeg være «fresh». Så det var grunnen, svarer Bragstad til TV 2.

At han ikke var til stede under finaleinnspillingen hadde også litt å si. Erlend Elias fikk ikke lov til å være med på det siste finaletinget, fordi han hadde trukket seg fra Farmen kjendis.

– Da hadde jeg ingen grunn til å være her, tenkte jeg. Men det er hyggelig å være her og se alle igjen, sier han.

SAMLET IGJEN: Ti av fjorten deltakere møtte opp på Farmen kjendis-finalefesten. Erlend Elias Bragstad rakk akkurat fellesbildet. Foto: Espen Solli / TV 2
SAMLET IGJEN: Ti av fjorten deltakere møtte opp på Farmen kjendis-finalefesten. Erlend Elias Bragstad rakk akkurat fellesbildet. Foto: Espen Solli / TV 2

Skværet opp

Trofaste Farmen kjendis-seere har fått med seg at Erlend Elias og Frank Løke hadde sine uenigheter inne på gården.

– Hvordan er det å være på samme fest som Frank Løke?

– Du må ikke glemme at han akkurat har ligget i dobbeltsengen min, og at det har stått på forsiden til VG at vi kanskje er blitt kjærester, så jeg tror ikke det skal bli noe problem å se ham i kveld, forsikrer Bragstad med et smil.

Bragstad tror likevel ikke at de kommer til å omgås hverandre til daglig.

– Vi har jo veldig forskjellige liv og driver med forskjellige ting, så å holde kontakten på Facebook gjør vi nok, men det blir nok ikke slik at vi kommer til å drikke kaffe sammen hver uke. Det ville vært unaturlig, sier han.

VINNER: Pål Anders Ullevålseter ble vinneren av Farmen kjendis 2018. Her hylles han etter at de akkurat har sett ham vinne finalen mot Inga Berit Lein på Mesh i Oslo. Foto: Espen Solli / TV 2
VINNER: Pål Anders Ullevålseter ble vinneren av Farmen kjendis 2018. Her hylles han etter at de akkurat har sett ham vinne finalen mot Inga Berit Lein på Mesh i Oslo. Foto: Espen Solli / TV 2

Vant Farmen kjendis

Erlend Elias rakk akkurat å dukke før Pål Anders Ullevålseter (49) offisielt ble kåret til vinner av årets Farmen kjendis.

– Dette føles bra! Det føles bra, Frank, ropte Ullevålseter da det ble klart at han vant finalen.

– Hvordan var det å se seg selv vinne?

– Det var veldig flaut på enkelte av de spørsmålene, men det er glemt nå håper jeg! Skattefuten tror jeg kommer til å sitte om noen år.

Historisk vinner

Ullevålseters seier ble historisk, da han er eneste utfordrer i Farmen-historien som har tatt førsteplassen. Selv tenker han ikke over at han kom inn etter de andre.

– Jeg tenker ingenting om det. Jeg følte at jeg var en av gruppa fra første stund, så det har jeg ikke tenkt så mye på, forklarer han.

På spørsmål om han trodde han kunne vinne, er svaret noe nølende.

– Jeg trodde jeg kunne klare det, men jeg var veldig usikker.

Det var det siste Pål Anders rakk å si før Frank Løke stormet intervjuet.

.

.