LANGER UT: Kim Cattrall er ikke nådig i sin Instagram-melding til Sarah Jessica Parker.
LANGER UT: Kim Cattrall er ikke nådig i sin Instagram-melding til Sarah Jessica Parker. Foto: Dave Allocca

Kim Cattrall hardt ut mot Sarah Jessica Parker etter brorens dødsfall

«Samantha»-skuespilleren hevder den tidligere kollegaen utnytter hennes tragedie for å gjenopprette sitt eget image.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag meldte «Sex og singelliv»-stjernen Kim Cattrall (61) broren Christopher Cattrall savnet i et Instagram-innlegg.

Et knapt døgn senere ble broren funnet død. Han ble 55 år gammel.

Skuespilleren har uttrykt dyp sorg etter det uventede dødsfallet, og har tidligere takket for den strømmen av kjærlighet og støtte hun har fått i den tunge tiden.

I et intervju med Entertainment Tonight torsdag, fortalte Sarah Jessica Parker at hun hadde kondolert den tidligere «Sex og singelliv»-kollegaen etter dødsfallet.

– Hvis du har noen i livet ditt, enten du har kontakt med dem eller ikke, som har det vondt av en eller annen grunn, vil du instinktivt ønske å uttrykke kondolanser eller sorg eller bare la dem vite at du tenker på dem, sa hun.

Kondolansen falt åpenbart ikke i smak hos Cattrall, som i et nytt Instagram-innlegg langer ut mot «Carrie»-skuespilleren.

61-åringen har publisert et bilde med teksten: «Jeg trenger ikke din kjærlighet og støtte i denne tragiske tiden Sarah Jessica Parker», der hun også har tagget skuespilleren.

– Du er ikke min venn

Under bildet skriver Cattrall følgende:

«Mammaen min spurte meg i dag «når skal Sarah Jessica Parker, den hykleren, la deg være i fred?». Ditt konstante forsøk på kontakt er en smertelig påminnelse på hvor slem du virkelig var, og er nå. La meg gjøre dette VELDIG klart. (Hvis jeg ikke allerede har). Du er ikke min familie. Du er ikke min venn. Så jeg skriver for å fortelle deg en siste gang om å slutte å utnytte vår tragedie i et forsøk på å gjenopprette din «snill pike»-personlighet.»

Videre har Cattrall lagt ved en lenke til en New York Post-kommentar om den pågående krangelen om en tredje «Sex og singelliv»-film, der kommentatoren tar 61-åringen i forsvar.

En tredje film

Det ble sagt at filmen ikke ble noe av fordi Cattrall kom med noen helt uakseptable krav før innspillingen.

Det avviste «Samantha»-skuespilleren da hun gjestet «Life Stories» med Piers Morgan i oktober i fjor. Cattrall uttalte at hun aldri hadde hatt lyst til å gjøre en film til, og at hun var svært oppgitt over å fremstå som en diva når det aldri var aktuelt med en tredje film i utgangsgpunktet.

I intervjuet ble hun også spurt om vennskapet til Sarah Jessica Parker, hvor hun svarte:

– Vi har aldri vært venner. Vi har vært kollegaer, og det er på en måte en sunn ting, det at man er klar over hvor grensen går mellom det profesjonelle liv og personlige forhold.

– Såret meg dypt

Sarah Jessica Parker har foreløpig ikke svart på Cattralls Instagram-melding.

I et intervju med Andy Cohen i januar uttalte hun imidlertid at hun ble dypt såret over Cattralls uttalelser til Piers Morgan.

– Det såret meg dypt. Jeg ble veldig opprørt fordi det ikke er slik jeg opplever det, sa hun.