Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», driver en av Norges største treningsblogger.

I november i fjor ble det også kjent at hun er en av nykommerne i den populære TV 2-serien «Bloggerne», sammen med Julianne Nygård (Pilotfrue) og ektemannen Ulrik Kvalheim Nygåd.

Utroskap

Nå lanserer Jørgine boken «Sterk utenpå, sterk inni», hvor hun åpner opp om det såre og vanskelige bruddet med eksmannen i 2014.

Se hele intervjuet i videovinduet øverst i saken.

– Eksen min fortalte at han hadde vært utro med ganske mange, forteller hun i lørdagens utgave av God kveld Norge.

Sammen har de barna Filippa og Sokrates. Paret var gift i fire år før alt falt i grus.

– Jeg var i sjokk og skjønte ikke helt hva som hadde skjedd. Hele underlaget bare smuldret opp, og det som hadde vært realiteten de siste åtte årene – det som har vært trygt og godt – det var der plutselig ikke lenger.

– Det er jo fryktelig vanskelig. Vi har fortsatt et forhold som ikke er på skinner i det hele tatt, og det legger ungene merke til. Så jeg prøver jo å være ærlig med dem. De vet at pappa hadde andre kjærester mens han var sammen med mamma, og at jeg ikke synes det var greit, forteller hun.

Fant lykken igjen

Men så snudde lykken for 27-åringen. Og når hun skal snakke om mannen i sitt liv, må treningsbloggeren ta til tårene.

– Jeg begynner å grine hver gang jeg skal snakke om Morten. Vi er like følsomme begge to, snufser hun.

For tre år siden sveipet Jørgine til høyre da bildet av Morten dukket opp. Og det samme gjorde han. I fjor sommer giftet de seg, og i januar i år avslørte bloggeren overfor TV 2 at hun venter sitt tredje barn.

– Det er veldig stas. Morten har ønsket seg et barn aller mest i hele verden. Det var såvidt jeg fikk gjennomslag på at vi skulle gifte oss først, avslørte hun.

Eksmannen er gjort kjent med innholdet i saken, men ønsker han ikke å kommentere ytterligere.