Tirsdag tok Drake regningen for alle kundene i butikken Sabor Tropical Supermarket i Miami.

Ifølge E! News var han innom i 16-tiden med en megafon og annonserte at han spanderte maten.

Senere på dagen gikk han innom Lotus Village, et hjem for hjemløse kvinner og barn, og leverte en sjekk på 50.000 dollar.

Det skriver Miami Herald.

Talskvinnen for organisasjonen, Allie Schwartz Grant, forteller at i tillegg til donasjonen ga Drake de 130 kvinnene som bor der et gavekort til supermarkedet Target på 150 dollar, samt gaver og leker til alle de 140 barna.

Overrasket studenter

Men det var ikke de eneste gode gjerningene Drake gjorde da han besøkte Miami denne uken.

Dagen før overrasket rapperen studentene ved Miami Senior High da han poppet innom for å filme deler av musikkvideoen til «God's Plan».

Før han forlot skolen donerte han like så greit 25.000 dollar, samt opplyste at alle elevene skulle få skoleuniform fra hans klesmerke, OVO.

Én spesiell student på University of Miami, Destiny James, ble senere samme dag overrasket med et stipend på hele 50.000 dollar.

Hylles

Hvorfor Drake har herjet rundt i Miami og delt ut penger, er ikke kjent. Rapperen har lagt ut et bilde på Instagram, der han sitter på en vannscooter, med teksten «Miami Thank You».

Imidlertid er det nok flere i Miami som takker Drake. Nå hylles han nemlig av flere på sosiale medier.

«Drake er ikke engang fra Miami og viser så mye kjærlighet, skriver en mann på Twitter.

«Det faktum at Drake gikk og betalte for maten til alle på butikken i Miami bare for å gi tilbake til samfunnet, skriver en kvinne på Twitter sammen med en rekke gråtende emojier.

Noen få spekulerer imidlertid i om rapperen gjør dette for å promotere sitt nye album.