OPPLEVDE SUKSESS PÅ FARMEN: Stian Staysman Thorbjørnsen, Inga Berit Lein, Lene Elise Bergum, Pål Anders Ullevålseter, Martine Ek Hagen, Erlend Elias, Aune Sand, Frank Løke og Stian Sandø, her avbildet på finalefesten til Farmen kjendis.
OPPLEVDE SUKSESS PÅ FARMEN: Stian Staysman Thorbjørnsen, Inga Berit Lein, Lene Elise Bergum, Pål Anders Ullevålseter, Martine Ek Hagen, Erlend Elias, Aune Sand, Frank Løke og Stian Sandø, her avbildet på finalefesten til Farmen kjendis. Foto: Espen Solli / TV 2

Disse tilbudene har de fått etter Farmen kjendis

Farmen-kjendisene har fått tilbud om programlederrolle, eget øl-merke og sex-oppdrag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forrige søndag gikk finalen av årets sesong av Farmen kjendis av stabelen, og det ble rallykjøreren Pål Anders Ullevålseter (49) som jublende kunne ta med seg en bil hjem.

Men også for de andre deltakerne har realitydeltakelsen ført med seg både det ene og det andre:

Farmen-kjendisene har fått tilbud om alt fra nye reality-serier til programleder-jobber, øl-branding og sex-oppdrag.

Sex-tilbud

En av årets mest fremtredende deltakere, var uten tvil den tidligere håndballstjernen Frank Løke (38). Han har uttalt at han ønsket å provosere, og ble en omstridt figur på gården.

Etter at serien kom på TV, har han hatt stor pågang.

– Jeg har fått tilbud om veldig mye rart. Det er veldig mye innen sport: Ultraløp, ekstreme løp, skiløp og andre utfordringer. Jeg har også fått en del forespørsler om andre TV-programmer og realityserier, uten at jeg kan røpe så mye der, sier han til TV 2.

– Og så er det foredragsholding, hopp i Holmenkollen, pølsespisekonkurranser ... Og jeg elsker jo sånne ting, i tillegg til at jeg er et ja-menneske. Så jeg må jo si ja til alt, forklarer Løke.

Noen ting blir likevel litt i drøyeste laget.

– Det er faktisk noen menn som har tatt kontakt og spurt om jeg kan ha sex med konene deres. Da kan jeg ikke si ja, da bare ler jeg, flirer Løke.

Holder liv i sponsorene

Vinner Pål Anders Ullevålseter (49) har tidligere uttalt at han takket ja til Farmen kjendis for publisiteten. I hans karrière som motorsportutøver er han avhengig av sponsorer.

– Oppmerksomheten etter Farmen kjendis holder liv i sponsorene mine, sier Ullevålseter til TV 2.

Farmen-vinnere blir som regel populære foredragsholdere etter seieren, og Ullevålseter kan avsløre at han fått en del forespørsler allerede.

– Det er tilbud fra messer og ulike arrangement rundt i landet. Jeg tror det blir veldig mye øksekasting utover våren, sier han.

Farmen kjendis er ikke første realityprogram motorsportutøveren er med på. I 2007 vant han konkurransen «Isdans» på TV 2, og i 2011 vant han kjendisversjonen av «71 grader nord». Han deltok også i «Skal vi danse» i 2013.

– Jeg er med på sånt jevnlig. Nå er det bare «Mesternes Mester» igjen, sier han og ler.

Mye spennende i gjære

Også stylisten Erlend Elias har vært mye i vinden i årets sesong.

– Jeg har fått veldig mange spennende tilbud. Jeg har en god del på vent, og vil bruke litt tid på å bestemme meg, for det har vært både Farmen og Skal vi danse det siste året. Men jeg har vært på innspilling i hele dag, og jeg skal på innspilling i hele morgen. Så det er mye spennende på gang, og det gleder jeg meg til, sier han til TV 2.

Han sier at han ikke kan avsløre hva slags innspilling har jobber med nå, eller hva som er hans rolle.

ØL-talsperson

Artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen (35) forteller at han får rundt 50 - 60 forespørsler daglig.

– Det meste blir det ikke tid til. Jeg får mange tilbud om å komme og spille i bursdager og delta på ulike arrangementer, men jeg spiller allerede rundt 100 konserter i året, sier han til TV 2.

– Jeg har også fått tilbud om å fronte et ØL-merke, sier Thorbjørnsen.

Thorbjørnsen, som i tillegg til å være artist er kjent fra TV-program som «Paradise Hotel», «Robinsonekspedisjonen» og «Skal vi danse», har et management som tar seg av alle henvendelsene.

– De er flinkere til å selektere. Jeg har gitt beskjed om at jeg ikke vil vite om tilbud hvis det ikke er aktuelt, sier han.

Publisitet for app

NRK-profil Stian Sandø (25) har ledet program som «Newton» og «Sommeråpent» før han flyttet inn på Farmen kjendis-gården.

Han kan avsløre om at han har fått flere programleder-tilbud etter Farmen kjendis-suksessen.

– Jeg har fått flere jobbtilbud, blant annet om å være programleder. Akkurat nå kan jeg ikke si ja til det, men en eller annen gang kommer jeg tilbake til media, sier han til TV 2.

Sandø bruker nå all sin tid på lanseringen av appen Flare, som han har vært med på å utvikle. TV-profilen har tidligere uttalt at han takket ja til Farmen kjendis for å skape mer publisitet rundt appen, som er en app mot voldtekt.

– Flare har nådd ut til mange flere etter Farmen kjendis. At det funket, var helt latterlig, sier han.

– Også har jeg fått veldig mye gratis øl. Det fikk jeg ikke tidligere. Jeg får av gamle menn, og det er uventet, legger han til.

Også Youtube-stjernen Dennis Vareide avslører at han har fått mange spennende tilbud.

– Siden det ble annonsert at Prebz og Dennis skal slutte i mars, har jeg fått en del tilbud, blant annet et jobbtilbud som programleder, som jeg har takket ja til! sier han hemmelighetsfullt.

Han kan ikke avsløre hva han skal være programleder for ennå, men det blir klart i løpet av våren.

– I tillegg vil jeg fokusere på min egen YouTube-kanal, som skal hete Dennis Vareide (27).

Selger egen strikkegenser

Martine Ek Hagen (26) hadde pause fra langrennskarrieren da hun var inne på Farmen kjendis-gården. Etter innspillingen har hun derimot satset på idretten igjen.

POPULÆR GENSER: Denne genseren er på pinnene til mange i disse dager. Foto: Alex Iversen / TV 2
POPULÆR GENSER: Denne genseren er på pinnene til mange i disse dager. Foto: Alex Iversen / TV 2

– Jeg har bestemt meg for å satse videre på ski, og derfor sier jeg nei til alt annet. Men jeg har merket en forskjell når det gjelder sponsorer. Det er sikkert fordi jeg har fått et mer kjent navn, sier hun til TV 2.

Inne på Farmen-gården hadde Martine på seg en grønn strikkegenser, som hun har fått mange spørsmål om. Så mange spørsmål har det blitt, at hun kastet seg rundt og lagde et samarbeid med en garnleverandør. Nå selger hun oppskrift med garn på en egen hjemmeside.

– Jeg merker at jeg har vært mye på TV. Det er mange henvendelser, sier Hagen.

Det merker også modellen Maiken Wahlstrøm Nilssen (27), som har fått mange flere oppdrag etter at Farmen begynte å vises på TV.

– Det har uten tvil blitt mer pågang. Så Farmen har ene og alene vært ekstremt positivt for meg. Jeg har fått mer pågang fra norske, sporty merker, og instagrammen min har vokst. Det er viktig, siden instagram er jobben min, sier hun til TV 2.

Har fått muligheten til å hjelpe andre

Tidligere skuespiller Lene Elise Bergum, Jakten-bonde Inga Berit Lein og forfatter Aune Sand sier til TV 2 at de har fått mest henvendelser fra seere etter Farmen kjendis, og at de fleste er veldig positive.

– Jeg har fått veldig mye positivt fra mennesker jeg møter. De sier at jeg oppførte meg ordentlig, og at de savnet meg da jeg røk, sier Aune Sand.

Etter at Lene Elise Bergum har snakket åpent ut om savnet etter sønnen sin på gården, og at hun sliter med migrene, har hun fått utallige henvendelser.

– Veldig mange mødre har ringt meg. Det er mennesker som har kjent på ensomhet og sorg, og det å være alene med barn. Det er også mange som spør meg om råd, etter at jeg snakket ut om migrene, sier Bergum til TV 2.

– Jeg føler derfor jeg har fått mulighet til å hjelpe mange gjennom deltakelsen på Farmen, forteller hun.