Mia Gundersen (56) kontaktes av yngre menn på Snapchat: – Kan bli litt mye

God Kveld Norge, (TV 2): Etter bruddet med ektemannen Marcel Leliënhof innrømmer Mia at aktiviteten på Snapchat har økt betraktelig.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om ikke lenge blir Norske Talenter-aktuelle Mia Gundersen (56) også å se i Melodi Grand Prix-sammenheng.

56-åringen har nemlig fått en rolle i pop-komet Vidar Villas (28) musikkvideo til låta «Moren din». Og Gundersen spiller moren alle gutta vil ha.

– Da jeg hørte låta, så ble jeg jo litt flau, for fra en mors ståsted, så blir det jo litt sånn: «Åh, hjelpe meg», sier hun før hun konkluderer:

– Men det er jo en sang som egentlig er veldig ærlig. For jeg tror jo at yngre menn er ganske betatt av eldre damer.

Mer oppmerksomhet

Og det har hun også fått erfare etter bruddet med Marcel Leliënhof i fjor sommer. For oppmerksomheten fra yngre menn lar ikke vente på seg.

– Mia er jo nå på Snapchat, og der får hun mange snaps fra gutter som synes at hun er veldig flott, forteller Villa, hvis egentlige navn er Vidar André Grødset Mohaugen.

Selv spiller han han som er forelsket i kompisens mor – spilt av Mia – i musikkvideoen.

Overrasket

Mia ble på sin side litt overrumplet av all oppmerksomheten.

– Ja, det kan bli litt mye. Jeg har morgenvenner, aftenvenner og kveldsvenner, sier Mia spøkefullt og bryter ut i latter.

– Jeg merker jo en økning etter at jeg har vært skilt en stund, også ser jeg jo at det er et system der ute som jeg ikke visste eksisterte!

Se hele reportasjen med Vidar Villa og Mia Gundersen i God kveld Norge lørdag klokken 22.15. Du kan også se programmet på TV 2 Sumo.