Sophie Elise (23) avslører rumpeoperasjon

I sin egen realityserie avslører blogger Sophie Elise Isachsen (23) at hun tok en rumpeoperasjon for to år siden.

Sophie Elise Isachsen (23) er for tiden aktuell med sin egen realityserie på TV 2.

I «Sophie Elises verden» ønsker bloggeren å vise den ekte Sophie Elise, har hun tidligere fortalt til TV 2.

Og i andre episode av realityserien avslører hun noe som hennes leserne lenge har spekulert på: Hun har tatt en rumpeoperasjon.

I programmet får vi se Sophie Elise i en samtale med sin bestevenn Joakim Kleven (25), som snakker om et lettkledd bilde hun har delt på Instagram. Der er rumpa er i fokus, og til bildet har hun skrevet «Jeg putter plastikk i kroppen».

– Jeg har aldri avkreftet det og jeg har aldri bekreftet det, men åpenbart har jeg operert rumpa, sier Sophie Elise til kameraet.

– Grunnen til at jeg ikke forteller så mye om plastisk kirurgi er at da blir jeg nødt til å prate om det. Du kan gjøre mye kult og oppnå mye bra, som å skrive en bok eller endre noe politisk, men «at the end of the day» er det puppene og rumpa du må snakke om i intervjuer, sier hun i episoden.

Se videoklippet fra «Sophie Elises verden» her:

Ingen strategisk plan

TV 2 møter Sophie Elise hjemme i hennes leilighet for et intervju i forbindelse med premieren på realityserien, og da forteller hun at det ikke var en strategisk plan å avsløre rumpeoperasjonen i TV-serien.

TRIO: I «Sophie Elises verden» får man også bli kjent med hennes venner Fetisha Williams (23) og Joakim Kleven (25). Her er de fotografert på premierefesten onsdag. Foto: TV 2
TRIO: I «Sophie Elises verden» får man også bli kjent med hennes venner Fetisha Williams (23) og Joakim Kleven (25). Her er de fotografert på premierefesten onsdag. Foto: TV 2

– For meg har det ikke vært hemmelig. Alle jeg kjenner vet om operasjonen. Jeg har bare unngått å snakke om det offentlig. Jeg visste av tidligere erfaringer at dersom jeg snakket om det, så blir jeg nødt til å prate så mye om det fremover i intervju. Det orket jeg bare ikke. Det var min sak, sier Sophie Elise til TV 2.

Hun innrømmer derimot at hun kan forstå hvorfor leserne hennes spekulerer på at hun har operert rumpa.

– Jeg har kanskje gjort det til alles sak ved å poste visse bilder og latt folk spekulere, uten at det var intensjonen, sier hun.

Bloggeren følte at det var naturlig å prate om operasjonen i sin egen TV-serie.

Da vi begynte å filme, så tenkte jeg at dette er et sted jeg kan prate om det. Det er enklere å si det i sin egen serie, siden da vil det ikke bli vridd om på. Jeg får forklart meg selv bedre da, sier Sophie Elise.

To år siden

Sophie Elise har tidligere har vært åpen på sin blogg og i dokuserien «Bloggerne» om at hun har operert nesen og brystene, samt tatt injeksjoner i leppene.

Hun avslører at rumpeoperasjonen skjedde for omtrent to år siden.

– Det skjedde ganske spontant. Uansett hvor rart det er å si, så var det spontant. Jeg har ikke tenkt så mye på det i ettertid. Men vondt var det, sier hun.

– Jeg er fornøyd. Helt ærlig så merker jeg ikke så mye forskjell, men andre gjør kanskje det, siden de spekulerer, sier Sophie Elise.

Lei av kroppsfokus

Bloggeren forteller at hun er lei av at det alltid fokuseres på kroppen hennes.

– Jeg føler at man egentlig ikke bør snakke så mye om andres kropper i det hele tatt. Å kommentere min kropp er ikke noe positivt for verken meg eller andre, sier Sophie Elise.

– Man kan på ett vis si at jeg legger opp til det selv ved å legge ut bilder av kroppen min, men jeg føler ikke at det er slik. Jeg deler det jeg har lyst til, ikke fordi jeg vil at folk skal snakke om kroppen min. Jeg skulle ønske at man kunne snakke om andre ting. Jeg er litt lei av å snakke om meg selv, sier hun.

Formet av bloggen

Sophie Elise startet bloggkarrieren fra jenterommet i Harstad da hun var kun 16 år gammel. Siden den tid har hun blitt en av Norges største bloggere, gitt ut musikk med Universal Music og skrevet en selvbiografi.

Hun vedgår at en ungdomstid i rampelyset har påvirket henne.

Jeg kjenner ikke til noe annet, men bloggen har sikkert gjort meg mye vondt. Jeg har blitt veldig obs på små, såkalte feil ved mitt eget utseende. Jeg har gjennom flere år eksponert meg og fått høre småpirk ved utseendet mitt, og det har så klart formet meg på en måte som jeg kunne vært foruten, sier Sophie Elise til TV 2.

23-åringen mener derimot at hun også har vokst mye på å være en kjent blogger fra hun var tenåring.

– Jeg tror at jeg har blitt mye smartere av å ha en blogg. Jeg har blitt nødt til å ta stilling til ting hele tiden og begrunne valgene mine. Jeg har blitt flink til å snakke om følelser og se andre mennesker. Det ser jeg på som noe veldig positivt. Jeg har blitt sterk, og jeg er stolt av det jeg har skapt, sier hun.

«Sophie Elises verden» har premiere på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo torsdag klokken 22.00.