AUTOGRAF: Kelly Clarkson sammen med datteren River Rose (3) etter at sistnevnte har fått en hilsen fra idolet sitt, «Wonder Woman»-stjernen Gal Gadot.
AUTOGRAF: Kelly Clarkson sammen med datteren River Rose (3) etter at sistnevnte har fått en hilsen fra idolet sitt, «Wonder Woman»-stjernen Gal Gadot. Foto: Kelly Clarkson/Instagram

Kelly Clarkson (35) forsvarer kontroversiell barneoppdragelse

Kelly Clarkson (35) gir den tre år gamle datteren sin ris når hun ikke hører etter. – Jeg synes ikke at det er noe galt med det, sier artisten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er i et intervju med Radio.com at hun forteller at hun jevnlig gir datteren River Rose (3) ris.

Artisten forteller at gir jenta ris hvis hun ikke hører etter, og ikke bryr seg om flere advarsler.

– Jeg advarer henne. Jeg sier: «Hei, jeg skal gi deg ris på rumpa hvis du ikke stanser med én gang. Dette er tullete», forklarer hun.

Kelly understreker at hun ikke slår datteren hardt på rumpa – og sier at hun synes at det er vanskelig å gi ris ute blant folk.

– Det er vanskelig når du er ute blant folk fordi folk synes det er galt, eller noe. Jeg synes ikke at det er noe galt å gi ris, forteller hun.

Ris, dask og klaps som straff er ulovlig i store deler av Europa, deriblant Norge.

PÅ RØD LØPER: Kelly Clarkson ankommer søndagens Golden Globe Awards i Beverly Hills, i California.
PÅ RØD LØPER: Kelly Clarkson ankommer søndagens Golden Globe Awards i Beverly Hills, i California. Foto: Scanpix

Fikk selv ris

Sangeren har også sønnen Remy (1), i tillegg til stebarna Savannah (16) og Seth (9).

35-åringen, som i 2002 vant den første utgaven av «American Idol», men tapte for vår egen Kurt Nilsen i «World Idol» i 2004, forteller at hun selv fikk ris som barn.

– Foreldrene mine ga meg ris. Jeg har hatt det fint i livet, og har det bra med det, og jeg gjør det samme som dem, sier hun.

Clarkson utga i 2003 albumet «Thankful», og året etter ga hun ut kjempesuksessen «Breakaway», som inneholdt hits som «Because of you», «Since U Been Gone» og «Behind these hazel eyes».