YOUTUBE-DUO: Preben Fjell og Dennis Vareide på MTGs Høstlansering i 2016.
YOUTUBE-DUO: Preben Fjell og Dennis Vareide på MTGs Høstlansering i 2016. Foto: Marius Gulliksrud/Stella Pictures

YouTube-stjerne skal bli pappa

Preben Fjell (27) fra den kjente duoen «Prebz og Dennis» skal bli far.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

YouTube-kanalen «PrebzOgDennis» har Preben Fjell (27) og Dennis Vareide (27), som for tiden er å se på Farmen kjendis, over 245.500 abonnenter.

Hver uke når duoen ut til flere hundre tusen barn og unge.

Fansen ble derfor mildt sagt sjokkert da 27-åringen delte nyheten om at han og samboeren Ida Isachsen Førsund (21) selv venter barn.

– Det er veldig stort og vi gleder oss masse, sier Preben til TV 2.

– Kom som en overraskelse

Paret har termin helt i slutten av juni, og for Preben kom graviditeten brått på.

– Det kom som en overraskelse, men som mamma sier så er jeg tross alt 27 år nå. Hun har allerede ventet på å bli bestemor i et par år, flirer Preben.

Paret ble sammen i 2015 og har vært samboere i omlag to år.

– Det blir veldig spennende å se hvilken dato vi lander på. Vi skal på ordinær ultralyd i månedsskiftet januar/februar. Da får vi vite kjønnet, sier en opprømt 27-åring til TV 2.

– Men hva skjer med YouTube nå som du blir pappa?

– YouTube er jo jobben min, så jeg tror ikke noe blir endret der. Det kommer nok til å gå som vanlig. Plutselig må jeg kanskje ha med lille knotten på jobb, slik som mange andre må, sier han og legger til:

– Men jeg har tenkt litt. For det er jo Ida som skal gjøre den store jobben her. Så kanskje jeg også kan føle litt på det ved å lage videoer mens vi venter. Kanskje jeg må hive meg ut i noen utfordringer.

– Herregud, jeg skal faktisk bli pappa

På bildet Preben og Ida delte i sosiale medier, ser YouTube-stjernen lettere sjokkert ut. Og noen ganger må han minne seg selv på hva som venter til sommeren.

– Til å begynne med tenkte jeg hele tiden: «Oi». Og ofte tar jeg meg selv i å tenke: «Herregud, jeg skal faktisk bli pappa». Dette er veldig stort, avslutter han.