ORGANSVIKT: Skuespiller og artist David Cassidy falt i koma i november, og døde av organsvikt tre dager senere.
ORGANSVIKT: Skuespiller og artist David Cassidy falt i koma i november, og døde av organsvikt tre dager senere. Foto: Scanpix

Hollywood-stjernen David Cassidy gjorde datteren arveløs før han døde

Hollywood-stjernen David Cassidy døde brått i november. Han etterlot ingenting til skuespillerdatteren Katie (31), men gir nesten alle verdier til musikersønnen Beau (26).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da David Cassidy døde av organsvikt 21. november hadde han ikke etterlatt noe til skuespillerdatteren Katie (31), som blant annet er kjent fra «Melrose Place».

Cassidy, som var kjent som både skuespiller, artist og tenåringsidol, har skrevet dette i et testamente som er offentliggjort på nettstedet The Blast:

«Det er mitt uttalte ønske at ingen av mine verdier skal tilfalle min datter Katie Evelyn Cassidy eller noen av hennes etterkommere».

Videre står det at David Cassidys tre halvsøsken får alt som blir ansett som «musikk-memorabilia».

Minimal sum i Hollywood

Testamentet ble ifølge nettstedet satt opp allerede i 2004. Her kan man lese at alt «The Partridge Family»-stjernen etterlater det meste til musikersønnen Beau (26).

PÅ RØD LØPER: David Cassidy og Karie poserer sammen under Family Television Awards i Beverly Hills i 2007. Foto: Stella Pictures
PÅ RØD LØPER: David Cassidy og Karie poserer sammen under Family Television Awards i Beverly Hills i 2007. Foto: Stella Pictures

Cassidy etterlater seg ikke de største summene man har sett i Hollywood.

Beau arver verdier i en størrelsesorden på 1,2 millioner kroner.

David hadde sjelden kontakt med Katie opp gjennom årene, men de to skal ha gjenopptatt kontakten like før han døde.

I et intervju med People i 2009, fortalte Cassidy at han hadde et ønske om å være der for Katie, som vokste opp med modell- og sangermoren Sherry Williams og stefaren Richard Benedon.

– Hun vokste ikke opp hos meg, men jeg vil alltid være her for henne, sa han.

Tidligere i år fortalte han People at han led av demens, og tidligere har han vært åpen om sine alkoholproblemer.

POPULÆR: David Cassidy fotografert i 1972, etter å ha gjort braksuksess både som artist og skuespiller. Foto: Stella Pictures
POPULÆR: David Cassidy fotografert i 1972, etter å ha gjort braksuksess både som artist og skuespiller. Foto: Stella Pictures

Verdensberømt tenåringsidol

Det var i 1970 at Cassidy ble berømt i USA i rollen som «Keith Partridge» i TV-serien «The Partridge Family». Serien var en av USAs mest populære frem til den ble tatt av skjermen i 1974.

Like etter startet han sin artistkarriere, og ga ut hit etter hit, som «Rock Me Baby», «Could It Be Forever», «I Think I Love You» , «Doesn't Somebody Want To Be Wanted» og «Cherish».